De favoriete foto van.. Jurriaan

Jurriaan Bakker is fotograaf van beroep en maakte deze foto van het Zaanse buurtschap Haaldersbroek bij zonsondergang.

“Het is mijn favoriet vanwege het prachtige licht (hemels) en dat de combinatie van werken, wonen en historie in deze foto samenkomen.”

Foto: Meneer de Fotograaf/Jurriaan Bakker

Deel ook jouw favoriet

Heb jij een foto gemaakt die je goddelijk mooi vindt? Een foto waarin je als het ware de hand van God ziet? Deel jouw favoriet op MijnKerk.nl zodat ook anderen ervan kunnen genieten! Stuur je favoriete foto (in groot formaat) naar neeltje@mijnkerk.nl. Schrijf ook even wanneer je de foto hebt genomen en waarom juist die foto jouw favoriet is. Wat maakt die foto zo prachtig, zo goddelijk dat je hem graag wilt delen?

2 reacties op “De favoriete foto van.. Jurriaan
  1. Hortense schreef:

Herinneringen aan mijn jeugd in de Zaanstreek…. Mooi hoor!

2. Jannie Broekhuizen schreef:

Prachtig!