MENUMENU

De favoriete foto van.. Jurriaan

Jurriaan Bakker is fotograaf van beroep en maakte deze foto van het Zaanse buurtschap Haaldersbroek bij zonsondergang.

“Het is mijn favoriet vanwege het prachtige licht (hemels) en dat de combinatie van werken, wonen en historie in deze foto samenkomen.”

Foto: Meneer de Fotograaf/Jurriaan Bakker

Deel ook jouw favoriet

Heb jij een foto gemaakt die je goddelijk mooi vindt? Een foto waarin je als het ware de hand van God ziet? Deel jouw favoriet op MijnKerk.nl zodat ook anderen ervan kunnen genieten! Stuur je favoriete foto (in groot formaat) naar neeltje@mijnkerk.nl. Schrijf ook even wanneer je de foto hebt genomen en waarom juist die foto jouw favoriet is. Wat maakt die foto zo prachtig, zo goddelijk dat je hem graag wilt delen?

2 reacties op “De favoriete foto van.. Jurriaan
 1. Hortense schreef:

  Herinneringen aan mijn jeugd in de Zaanstreek…. Mooi hoor!

 2. Jannie Broekhuizen schreef:

  Prachtig!

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
8 september 2014
Kaarsjes:
 •  

  De zoon van m'n vriendin die weer terecht is

  God zij dank, hij is terecht!
 •  

  M'n vriendin en haar gezin

  Haar 17-jarige zoon is sinds 12 februari vermist. God, maak dat hij snel een teken van leven geeft. Maak dat hij geen verkeerde mensen tegenkomt en zelf geen verkeerde keuzes maakt. Wees met hem en bescherm hem alstublieft. En wees met zijn ouders en broer en alle anderen die zich zorgen maken.
 •  

  Mijn dochter

  Mijn dochter is zich gaan verdiepen in de Koran. Ze heeft een Marokkaanse vriend. Niet hij zet haar daar toe aan, maar zelf wil ze de mogelijkheden ontdekken. Ze heeft de hele Koran al doorgelezen en is nu aan de Bijbel begonnen. Ik kan het alleen maar toejuichen. Voor ons gezin zal het nog wel eens lastig zijn, maar ik begrijp haar en geniet van onze gesprekken. Ik wil voor ons gezin bidden.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars