De favoriete foto van… Peter

Peter Bosboom maakte deze prachtige foto, het is een van zijn favorieten.

“Op een mooie voorjaarsdag nam ik deze foto. Alles klopt: qua belichting, de weerspiegeling in het water, het fantastische weer om over de Zaanse Schans te kuieren… Daarbij vind ik het altijd mooi om allerlei mensen te zien genieten van al het moois op de Zaanse Schans.”

Wat is jouw favoriete foto?

Het is je gelukt een bijzonder moment vast te leggen. Een goddelijk moment, een prachtig moment. Alles klopt in die ene foto. Heb jij zo’n foto en wil je het delen op MijnKerk.nl zodat meer mensen ervan kunnen genieten? Mail de foto in groot formaat naar neeltje@mijnkerk.nl en schrijf erbij waar je de foto nam en waarom het je favoriet is.