De favoriete foto van.. Willy

Willy van Kampen maakte deze prachtige foto bij drie beroemde bergen in Zwitserland.

“Ik stond bij Eiger, Monch, en Jungfrau. Bij dit uitzicht kwam psalm 8 bij mij boven: ‘Heer onze Heer, hoe heerlijk is Uw naam over de ganse aarde.'”

Foto: Willy van Kampen

Deel ook jouw favoriet

Heb jij een foto gemaakt die je goddelijk mooi vindt? Een foto waarin je als het ware de hand van God ziet? Deel jouw favoriet op MijnKerk.nl zodat ook anderen ervan kunnen genieten! Stuur je favoriete foto (in groot formaat) naar neeltje@mijnkerk.nl. Schrijf ook even wanneer je de foto hebt genomen en waarom juist die foto jouw favoriet is. Wat maakt die foto zo prachtig, zo goddelijk dat je hem graag wilt delen?