Feestelijke teamwisseling MijnKerk.nl

Het was feest gisteren in het restaurant van het Diensten Centrum van de Protestantse Kerk in Nederland bij de teamwisseling. Mensen overal vandaan kwamen hier naar toe uit betrokkenheid bij MijnKerk.nl om dit mee te maken.

Afscheid
Fred en Adrie werden door de projectleider Martijn Vellekoop toegesproken en op een persoonlijke manier door hem bedankt. Er waren kadootjes uit de MijnKerk.nl community en natuurlijk ook een zegen voor onderweg.

Welkom
Otto Grevink, Marrit van Luxemburg en ik mochten daarna naar voren komen en kregen te horen wat onze opdracht wordt voor de komende tijd. Fred zegende Otto en Marrit, en Janneke werd door Adrie gezegend.

Ontmoeting
Na het officiële gedeelte werd het buffet geopend en werd er veel gelachen, gepraat, handen geschud. Het was nog lang onrustig in het restaurant.
De mooie foto’s zijn gemaakt door Adri Benschop. Binnenkort zijn er filmpjes te zien van de teamwisseling.

2 reacties op “Feestelijke teamwisseling MijnKerk.nl
  1. Avatar nel van houwelingen schreef:

Alle goeds voor ‘oud en nieuw’ , met dank en welkom!

2. Avatar Han schreef:

God’s Zegen en veel inspiratie toegewenst om jullie Blijde Boodschap te delen met de vele zoekenden