MENUMENU

Fotoblog ‘Denkend aan Holland’

Je voelt de wind bijna, de regen, het suizen van de wieken, het ontluikende leven. Een nieuwe fotoblog van Anne. Welke foto is jouw favoriet?

Denkend aan Holland, dat kleine en drukke Holland, maar ook die prachtige stille plekjes. De groene wei na een malse regenbui, het goud en rood van de vroege ochtend en avond, denkend aan Holland.

Maak je keuze

Welke foto spreekt jou het meest aan? Maak je keuze kenbaar en laat mij weten waarom juist die foto van de drie. Ik zal er mijn gedachten over laten gaan en het als inspiratie voor een gedicht gebruiken. Natuurlijk mag je ook zelf een gedicht maken bij een van de foto’s en het posten in de reacties hier onder of op Facebook.

Heb jij een favoriet thema?

Als liefhebber van natuurfotografie heb ik veel prachtige foto’s. Heb jij een thema dat je eens terug zou willen zien als fotoblog? Drie prachtige foto’s van jouw onderwerp waar men de mooiste uit mag kiezen? Laat het mij weten bij de stem die je geeft en ik ga op zoek.

Reageren

Reacties

Deel dit verhaal:
MijnKerk.nl

Geschreven door:

Zoeken:

Populaire berichten

Kaarsjes:
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars