Fotoblog ‘Vrije Impressie’

Wandelend door Gods prachtige natuur kijk je met andere ogen naar de omgeving. De details tellen mee, de kleuren en de kleine meeldraden. De beweging in het water. Het bruin in het blauw. Het mijmeren start, de dichter in mezelf komt vrij. Alleen maar door te kijken en alles in me op te nemen. Gods schepping is een bron van inspiratie.

Maak je keuze

Welke foto spreekt jou het meest aan? Maak je keuze kenbaar en laat mij weten waarom juist die foto van de drie. Ik zal er mijn gedachten over laten gaan en het als inspiratie voor een gedicht gebruiken. Natuurlijk mag je ook zelf een gedicht maken bij een van de foto’s en het posten in de reacties hier onder of op Facebook.

Heb jij een favoriet thema?

Als liefhebber van natuurfotografie heb ik veel prachtige foto’s. Heb jij een thema dat je eens terug zou willen zien als fotoblog? Drie prachtige foto’s van jouw onderwerp waar men de mooiste uit mag kiezen? Laat het mij weten bij de stem die je geeft en ik ga op zoek.

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
17 maart 2015
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief