Fotoblog ‘Nieuw Leven’

Drie fraaie foto's in het groen. Wat ligt daar verborgen? Wat beweegt daar? Nieuw leven!

Nieuw leven, van mens en dier, hoe kwetsbaar en wonderlijk. Om stil van te worden.

Welke foto spreekt jou het meest aan, als je denkt aan ‘Nieuw Leven’?Maak je keuze kenbaar en laat mij weten waarom juist die foto van de drie. Ik zal er mijn gedachten over laten gaan en het als inspiratie voor een gedicht gebruiken. Natuurlijk mag je ook zelf een gedicht maken bij een van de foto’s en het posten in de reacties hier onder of op Facebook.

Heb jij een favoriet thema?

Als liefhebber van natuurfotografie heb ik veel prachtige foto’s. Heb jij een thema dat je eens terug zou willen zien als fotoblog? Drie of vier prachtige foto’s van jouw onderwerp waar men de mooiste uit mag kiezen? Laat het mij weten bij de stem die je geeft en ik ga op zoek.

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
20 januari 2015
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief