MENUMENU

Fotoblog ‘Ondergaande zon’

Heb je het gevoel ook wel eens dat de zon ondergaat in je leven?

Esther Scholten stelde de ondergaande zon centraal.

Welke foto spreekt jou het meest aan? Maak je keuze kenbaar en laat mij weten waarom juist die foto van de drie. Ik zal er mijn gedachten over laten gaan en het als inspiratie voor een gedicht gebruiken. Natuurlijk mag je ook zelf een gedicht maken bij een van de foto’s en het posten in de reacties hier onder of op Facebook.

Heb jij een favoriet thema?

Als liefhebber van natuurfotografie heb ik veel prachtige foto’s. Heb jij een thema dat je eens terug zou willen zien als fotoblog? Drie prachtige foto’s van jouw onderwerp waar men de mooiste uit mag kiezen? Laat het mij weten bij de stem die je geeft en ik ga op zoek.

Een reactie op “Fotoblog ‘Ondergaande zon’
 1. Antoinette Brouwers schreef:

  Foto 3 spreekt mij het meeste aan. De ondergaande zon, die overdag warmte geeft, die ik op het moment erg nodig heb, maar ook de zee, die rust geeft het kabbelende water of de branding die je al van afstand hoort.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
3 maart 2015

[views]
Kaarsjes:
 •  

  Mirjam

  Denk aan je...
 •  

  De natuur

  Vandaag pijn in mijn hart over al die herten die deze week worden afgeschoten. Ik denk dan waar zijn we in Godsnaam mee bezig ..
 •  

  Familiebanden

  Verwarrend zo goed verstaanbaar vertrouwd en dan op eens is als anders begrijp je elkaar niet meer en is er onbegrip maar ook verdriet door gemis ...dan mag je bidden om kracht je te richten op de dingen die je wel hebt!! Amen
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars