Fotoblog ‘Pad om te gaan’

Weer een trio om uit te kiezen!

Op pad gaan, een veelgebruikte uitdrukking. Wegen bewandelen, links of rechtsaf slaan. Gebaande grond of vol met obstakels. Weg uit het lawaai, op weg naar de stilte. Stap voor stap. Het zwijgen en alleen zijn als antwoord. Het samen onderweg vorm geven.

Maak je keuze

Welke foto spreekt jou het meest aan? Maak je keuze kenbaar en laat mij weten waarom juist die foto van de drie. Ik zal er mijn gedachten over laten gaan en het als inspiratie voor een gedicht gebruiken. Natuurlijk mag je ook zelf een gedicht maken bij een van de foto’s en het posten in de reacties hier onder of op Facebook.

Heb jij een favoriet thema?

Als liefhebber van natuurfotografie heb ik veel prachtige foto’s. Heb jij een thema dat je eens terug zou willen zien als fotoblog? Drie prachtige foto’s van jouw onderwerp waar men de mooiste uit mag kiezen? Laat het mij weten bij de stem die je geeft en ik ga op zoek.

2 comments on “Fotoblog ‘Pad om te gaan’
  1. Avatar Tineke Ebing schreef:

    de regenboog fascineert mij , daarover zou ik wel iets willen zien en lezen, hoorde vanmorgen in een preek de dominee er ook naar verwijzen als teken van Gods verbond met ons mensen. Ik heb zelf gisteren een mooie tekst gezien in de kunstroute door kinderen met een down-syndroom gemaakt. (heb er ook een foto van) Wil je de regenboog zien, dan zul je de regen moeten accepteren. Wijsheid zit in kinderen dat is voor mij wel weer duidelijk geworden. Zon en regen , moeite en plezier alles grijpt in elkaar, altijd weer.

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
14 april 2015
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief