MENUMENU

Fotoblog ‘Zee en strand’

Welk van deze drie foto's vind jij het mooist?

Stem vandaag voor 23.00 uur op jouw favoriete foto. Bij de foto die de meeste stemmen krijgt, maak ik een toepasselijk gedicht. Natuurlijk mag je ook zelf een gedicht maken bij een van de foto’s en het posten in de reacties hier onder of op Facebook.

Heb jij een favoriet thema?

Als liefhebber van natuurfotografie heb ik veel prachtige foto’s. Heb jij een thema dat je eens terug zou willen zien als fotoblog? Drie prachtige foto’s van jouw onderwerp waar men de mooiste uit mag kiezen? Laat het mij weten bij de stem die je geeft en ik ga op zoek. Beatrix Ehrlich bedacht het thema ‘Zee en strand’.

2 reacties op “Fotoblog ‘Zee en strand’
  1. Albertina schreef:

    Foto 1! Als ik mocht kiezen waar ik het liefst zou zijn, zou ik waarschijnlijk 2 of 3 kiezen, maar foto 1 prikkelt direct de verbeelding…

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
7 oktober 2014
Kaarsjes:
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars