Foto-opdracht ‘Oogst’

Liefhebbers van natuurfotografie opgelet: het is tijd voor de maandelijkse foto-opdracht. Mijn voorbeeldfoto en tekst kunnen als inspiratie dienen.

“Is het niet zo dat wij, mensen,
ons wel eens beter voordoen
dan wat we diep van binnen voelen?”

Foto-opdracht: oogst

De opdracht van deze maand: deel een foto van iets dat geoogst gaat of kan worden. Van bijvoorbeeld koren, appelen of peren. Deel je foto als geluksmoment, op Facebook of op Twitter met #mijnkerkNL.

Ik verwerk de ingezonden foto’s in een collage en zal deze delen op MijnKerk.nl. Ik kijk uit naar jullie foto’s!