Win een professionele fotoshoot!

Zou jij het leuk vinden om een professionele fotoshoot met jouw huisdier te winnen?

Leuk Facebook en/of Twitter op met een foto van jouw huisdier! Deel de foto op Facebook en tag MijnKerk of deel de foto op Twitter met #MijnKerk. Zet er in een paar woorden bij waarom jij jouw huisdier leuk, lief, mooi, grappig en/of bijzonder vindt en je maakt kans op een bijzondere prijs: een professionele fotoshoot met jouw huisdier!

Winnende foto

pony jordy

Met een foto van en een verhaal over ‘huisdier’ Jordy won Yvon de hoofdprijs. “Dit is Jordy, het enige “huisdier” dat we nog hebben. Jordy hebben we 15 jaar geleden opgehaald als mishandeld veulen. 14 jaar heeft hij samen de weide gedeeld met zijn maatje Beertje die helaas vorig jaar is overleden. Sindsdien staat Jordy alleen en heeft zich, net als toen hij nog een veulen was, weer volledig op ons gericht. Hij mag loslopen en dat resulteert er in dat als we ‘s middags een boterhammetje zitten te eten hij even komt buurten en om een stukje brood komt schooien. Elke avond om half zes staat hij de baas op te wachten want die zorgt voor het eten. Samen lopen ze dan naar de wei waar hij ‘s nachts staat. Hij,als een hond, vlak naast de baas….. Kortom, Jordy is echt ons maatje”

Dierendagviering 5 oktober

Op zondag 5 oktober vindt er ‘s middags in Schaarsbergen een MijnKerk.nl Dierendagviering plaats. Een viering waarbij zowel jij als je huisdier van harte welkom is! Klik hier voor alle informatie!