Is jouw huisdier de liefste, leukste, mooiste?

Wil jij kans maken op een professionele fotoshoot met jouw huisdier? Lees dan verder.

Dit is Qwizzel van Anne/Cirkel der Natuur. Anne: “Het is een zgn. Odd Eyed Cat, een kat met een groen en een blauw oog. Het bijzondere is tevens ook, dat niet enkel de kleur maar ook de pupil en de iris totaal verschillend zijn. Hij is geboren in een nestje met 5 ‘gewone’ katjes, van een gewone huiskat, waarvan hij het enige witte katje was. Ik kreeg Qwizzel van een vriendin omdat mijn lievelingspoes Quincy na zes weken van vermissing dood werd terug gevonden.”

Aldus Anne/Cirkel der Natuur over haar huisdier! Heb jij ook zo’n topper in huis? Een schat van een kat die het aanvoelt als je verdrietig bent. Een hele trouwe, energieke hond die al jaren bij je is? Een prachtig paard, een knuffelige cavia of een slim hangbuikzwijn?

pony jordy

Winnaar

Met een foto van en een verhaal over ‘huisdier’ Jordy won Yvon de hoofdprijs. “Dit is Jordy, het enige “huisdier” dat we nog hebben. Jordy hebben we 15 jaar geleden opgehaald als mishandeld veulen. 14 jaar heeft hij samen de weide gedeeld met zijn maatje Beertje die helaas vorig jaar is overleden. Sindsdien staat Jordy alleen en heeft zich, net als toen hij nog een veulen was, weer volledig op ons gericht. Hij mag loslopen en dat resulteert er in dat als we ‘s middags een boterhammetje zitten te eten hij even komt buurten en om een stukje brood komt schooien. Elke avond om half zes staat hij de baas op te wachten want die zorgt voor het eten. Samen lopen ze dan naar de wei waar hij ‘s nachts staat. Hij,als een hond, vlak naast de baas….. Kortom, Jordy is echt ons maatje”

Dierendagviering 5 oktober

Op zondag 5 oktober vindt er ‘s middags in Schaarsbergen een MijnKerk.nl Dierendagviering plaats. Hier lees je er alles over.