MENUMENU

Free hugs

Steven combineert de twee leukste dingen ter wereld: bubbeltjesplastic en free hugs! Maar of hij echt kapot geknuffeld wordt..

Doe jij aan free hugs?

Wat zou jij doen als je een type als Steven tegen zou komen? Sta jij open voor de gratis knuffels? Vind je het spannend. Of vind je het misschien idioterie ten top? Deel het hier!

Foto: Steve Snodgrass op Flickr.com
Een reactie op “Free hugs
 1. marina schreef:

  als ik alleen zou zijn liep ik waarschijnlijk met een grote boog omheen, maar met iemand erbij zou ik wel een hug geven/ontvangen maar dat plastic lijkt me nou echt niks aan…

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
24 februari 2016
Kaarsjes:
 •  

  De zoon van m'n vriendin die weer terecht is

  God zij dank, hij is terecht!
 •  

  M'n vriendin en haar gezin

  Haar 17-jarige zoon is sinds 12 februari vermist. God, maak dat hij snel een teken van leven geeft. Maak dat hij geen verkeerde mensen tegenkomt en zelf geen verkeerde keuzes maakt. Wees met hem en bescherm hem alstublieft. En wees met zijn ouders en broer en alle anderen die zich zorgen maken.
 •  

  Mijn dochter

  Mijn dochter is zich gaan verdiepen in de Koran. Ze heeft een Marokkaanse vriend. Niet hij zet haar daar toe aan, maar zelf wil ze de mogelijkheden ontdekken. Ze heeft de hele Koran al doorgelezen en is nu aan de Bijbel begonnen. Ik kan het alleen maar toejuichen. Voor ons gezin zal het nog wel eens lastig zijn, maar ik begrijp haar en geniet van onze gesprekken. Ik wil voor ons gezin bidden.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars