MENUMENU

Gezegende Kerstdagen!

Wat betekent Kerst voor jou? Ik vroeg het aan zomaar wat winkelende mensen.

En ze mochten kiezen tussen een ‘kindje Jezus’ uit mijn eigen kerststal en een kadootje… De meesten kozen voor het kindje Jezus (en kregen toch het kadootje).
Wat betekent Kerst voor jou? Laat het ons weten.
Of het een ‘Blue Christmas’ wordt, een tijd van bezinning op Jezus of vol gezelligheid met lekker eten (of een combi van alles): het team van Mijn Kerk wenst jou gezegende Kerstdagen!
dominee Fred Omvlee

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
24 december 2013
Kaarsjes:
 •  

  De zoon van m'n vriendin die weer terecht is

  God zij dank, hij is terecht!
 •  

  M'n vriendin en haar gezin

  Haar 17-jarige zoon is sinds 12 februari vermist. God, maak dat hij snel een teken van leven geeft. Maak dat hij geen verkeerde mensen tegenkomt en zelf geen verkeerde keuzes maakt. Wees met hem en bescherm hem alstublieft. En wees met zijn ouders en broer en alle anderen die zich zorgen maken.
 •  

  Mijn dochter

  Mijn dochter is zich gaan verdiepen in de Koran. Ze heeft een Marokkaanse vriend. Niet hij zet haar daar toe aan, maar zelf wil ze de mogelijkheden ontdekken. Ze heeft de hele Koran al doorgelezen en is nu aan de Bijbel begonnen. Ik kan het alleen maar toejuichen. Voor ons gezin zal het nog wel eens lastig zijn, maar ik begrijp haar en geniet van onze gesprekken. Ik wil voor ons gezin bidden.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars