MENUMENU

Gedenken met een kaarsje

Misschien ben je deze week of een andere keer uitgenodigd om een kaarsje te branden voor degene die dit jaar is overleden en een bijzondere plek in je hart heeft.
Heb jij ook iemand die je dit jaar zou willen gedenken, door er een lichtje voor aan te steken? Waarom zou je dat eigenlijk doen? Bekijk de vlog die dominee Janneke hierover maakte.

Gedenken bij MijnKerk.nl

Bij MijnKerk.nl hebben we geen fysieke plek waar we onze geliefden kunnen gedenken en onze verhalen en ervaringen kunnen delen. Maar het kán wel. Door het online is het natuurlijk wel anders, maar zeker niet onmogelijk.

Wil je een kaarsje aansteken? Dat kan hier.

Wil je een naam van een geliefde noemen? Plaats hem hieronder.

Wil je meer vertellen? Ook dat mag je hieronder doen.

 

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
5 november 2017
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars