Gedenken met een kaarsje

Misschien ben je deze week of een andere keer uitgenodigd om een kaarsje te branden voor degene die dit jaar is overleden en een bijzondere plek in je hart heeft.
Heb jij ook iemand die je dit jaar zou willen gedenken, door er een lichtje voor aan te steken? Waarom zou je dat eigenlijk doen? Bekijk de vlog die dominee Janneke hierover maakte.

Gedenken bij MijnKerk.nl

Bij MijnKerk.nl hebben we geen fysieke plek waar we onze geliefden kunnen gedenken en onze verhalen en ervaringen kunnen delen. Maar het kán wel. Door het online is het natuurlijk wel anders, maar zeker niet onmogelijk.

Wil je een kaarsje aansteken? Dat kan hier.

Wil je een naam van een geliefde noemen? Plaats hem hieronder.

Wil je meer vertellen? Ook dat mag je hieronder doen.