Geen roze wolk (+ video)

Toen mijn kinderen geboren werden was ik intens gelukkig. Ondanks het hele ziekenhuisgebeuren was ik zo in de wolken. We hielden ze uren op onze buik en zongen samen liedjes voor ze. Maar toen we thuis kwamen bleek al snel dat ik oververmoeid was.  Ik kwam langzaam in een postnatale depressie terecht. In dit filmpje deel ik mijn ervaringen met jou.

Als jij ook zoiets meemaakt of iemand in je omgeving, wil ik je graag op je hart drukken: op een dag komt het weer goed. Hoe pittig het ook is. Heb vertrouwen en laat je steunen en troosten door de mensen om je heen.

 

Deel dit verhaal:
Rebecca Schoon

Geschreven door:

Thema: Blog
27 juni 2019
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief