Gelukkig Nieuwjaar…

Ik kijk terug op een goed jaar 2015: het is voor mij en mijn familie een goed jaar geweest op allerlei vlak. Natuurlijk niet vlekkeloos. Dat is onmogelijk en misschien zelfs onwenselijk.

Ook voor internetkerk MijnKerk.nl is het een goed jaar geweest. We zijn gegroeid en hebben ontroerende contacten gehad.
Voor 2016 wens ik dat jou en mij ook toe. Er zullen veranderingen optreden, maar hopelijk dragen die bij aan persoonlijke groei.
Met dit nummer van Abba, waarin de weemoed van feest en vooruitkijken mooi doorklinkt, ga ik proostend het nieuwe jaar met jullie in.
Ik wens jou zegen op jouw pad door 2016!
Fred Omvlee
fred@mijnkerk.nl