MijnKerk.nl
Op MijnKerk.nl zoeken we samen naar hoopvolle momenten van geluk en geloof in een chaotisch en druk leven.
Lees de blogs

Geniet van het weekend!

Bijna weekend! Wat heb jij deze week weer allemaal voor ballen in de lucht moeten houden? Ga je nu een druk weekend tegemoet, of kies je er eens lekker voor om te genieten?

(Tekst gaat verder onder dit filmpje)

De Prediker in de bijbel – een columnist zou je hem kunnen noemen – vindt het heel belangrijk om te genieten:

Geniet van het leven! Geniet van het brood dat je eet en van de ​wijn​ die je drinkt. Dat is wat God graag ziet. Draag altijd mooie ​kleren. En zorg ervoor dat je lekker ruikt. Geniet van het leven met de vrouw van wie je houdt. Je leven is zo voorbij. Geniet daarom van elke dag die God je geeft. Dat is het enige wat je hebt in het leven. Verder is het alleen maar werken en werken. (Prediker 9)

Deze opa weet wat genieten is! Wat zou jij als vader of opa met je (klein)kinderen gaan doen?

Geniet van het weekend!