MENUMENU

God only knows… organiseer ook een Top2000kerkdienst

Mooie muziek op vrijdag: 'God weet wat ik moet zonder jou...', zingen The Beach Boys. Het stond op nummer 59 in de Top2000 van afgelopen jaar.

Eén van die prachtige nummers uit de Top2000 die je zo in een kerkdienst kan draaien. Brian Wilson dacht in 1966 dat het nummer niet gedraaid zou worden op de radio omdat ‘God’ in de titel voorkwam. Het werd daarentegen één van de meest gedraaide en gewaardeerde nummers uit de popgeschiedenis.
Popmuziek raakt, inspireert, ontroert. Nummers uit de Top2000 worden gedraaid bij huwelijken en begrafenissen, ze vormen de ‘soundtrack’ van het leven van velen.
Daarom roepen we lokale kerken op om alvast na te denken over een Top2000-kerkdienst op of rond zondag 28 december dit jaar. Als MijnKerk.nl willen we daarbij helpen met een Top2000 pakket.
Meld alvast je interesse via info@mijnkerk.nl en we houden je op de hoogte.
Kijk ook op de speciale Facebookpagina Top2000kerkdienst waar we alle diensten zullen vermelden.
Heb je vragen of tips? Laat het weten!

dominee Fred Omvlee
fred@mijnkerk.nl

(Met dank aan Anton van Dijken voor het filmpje!)

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
12 september 2014
Kaarsjes:
 •  

  Vluchtelingen.

  In gedachten en gebed denk ik aan hen die gevlucht zijn terwijl ik de kaars ontsteek. Leg het in gebed neer in de hand van God.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer ik vraag u om kracht om moed en vertrouwen. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij help ons op de weg die wij gaan amen.
 •  

  Jula en haar vader, moeder en broertje

  troost en kracht in het leven zoals het gegeven is.
 •  

  Mezelf

  Voor een tweede kindje... En vertrouwen dat God voor mij zal zorgen. Dat er niet weer opnieuw complicaties zullen zijn. Heer ik bid u om.een wonder. Ontferm u over ons!!!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars