God only knows… organiseer ook een Top2000kerkdienst

Mooie muziek op vrijdag: 'God weet wat ik moet zonder jou...', zingen The Beach Boys. Het stond op nummer 59 in de Top2000 van afgelopen jaar.

Eén van die prachtige nummers uit de Top2000 die je zo in een kerkdienst kan draaien. Brian Wilson dacht in 1966 dat het nummer niet gedraaid zou worden op de radio omdat ‘God’ in de titel voorkwam. Het werd daarentegen één van de meest gedraaide en gewaardeerde nummers uit de popgeschiedenis.
Popmuziek raakt, inspireert, ontroert. Nummers uit de Top2000 worden gedraaid bij huwelijken en begrafenissen, ze vormen de ‘soundtrack’ van het leven van velen.
Daarom roepen we lokale kerken op om alvast na te denken over een Top2000-kerkdienst op of rond zondag 28 december dit jaar. Als MijnKerk.nl willen we daarbij helpen met een Top2000 pakket.
Meld alvast je interesse via info@mijnkerk.nl en we houden je op de hoogte.
Kijk ook op de speciale Facebookpagina Top2000kerkdienst waar we alle diensten zullen vermelden.
Heb je vragen of tips? Laat het weten!

dominee Fred Omvlee
fred@mijnkerk.nl

(Met dank aan Anton van Dijken voor het filmpje!)