MENUMENU

Gratis: boekje Hartenkreten & Zielenroerselen

Vandaag is het Valentijnsdag. Kerk en Actie en de Protestantse Kerk geven graag het boekje ‘Hartenkreten & Zielenroerselen’ cadeau aan wie je  daarmee wilt verrassen. De mantelzorger die er steeds weer voor je is, de buurvrouw die het leven in je straat een stukje mooier maakt, de persoon die je graag een hart onder de riem wilt steken … Ken je iemand die het boekje volgens jou verdient?

Vul haar/zijn NAW-gegevens in op www.protestantsekerk.nl/valentijn. Dan sturen wij het boekje ‘Hartenkreten & Zielenroerselen’ toe. Wacht niet te lang, het aanbod geldt voor de eerste vijfhonderd inzenders.

Hartenkreten & Zielenroerselen
Hartenkreten deel je graag met anderen, zielenroerselen houd je vaak liever voor jezelf. Dit boekje bevat hartenkreten van mensen van nu, en zielenroerselen in de vorm van korte gedicht- en liedteksten. Teksten om even bij stil te staan en te delen met anderen. Het boekje is een uitgave van de Protestantse Kerk.

 

Een reactie op “Gratis: boekje Hartenkreten & Zielenroerselen
 1. H de Jager schreef:

  Dat vind ik erg leuk om aan een speciaal iemand te geven!

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
14 februari 2019
Kaarsjes:
 •  

  Zorgverleners.

  Geef vrede door van hand tot hand. De sterke,zachte hand zij dank, die meer dan troost kan geven: als woorden stokken, spreekt de hand in vriendschap, steun en zegen.
 •  

  mijn grote liefde

  dat wij samenkomen en dat je echt definitief gaat kiezen voor mij en onze kleine meid. ik hou van je met heel mijn hart. Laat ons alstublieft samen gelukkig worden. Dit is mijn liefste wens. ik wil je gelukkig maken en al mij n liefde geven.
 •  

  Mijn ouders

  Het spijt mij dat ik jullie niet kon geven wat ik graag wilde geven als zoon. En dit spijt me oprecht . Ik mis jullie .
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars