Hallo! Dit is LEV: voor ouders met LEV

Het krijgen van een kind, ouders worden: je krijgt te maken met één van de grootste veranderingen in je leven. Je verandert van liefdespartners in liefdevolle ouders. Een verandering om bij stil te staan. LEV wil met je oplopen tijdens die verandering. Daarom deelt LEV twee keer per maand tips en inspiratie via deze website én lanceerden ze een bookazine. 

Het bookazine helpt om samen in gesprek te komen over de verandering van partner naar ouder en alles wat daarbij komt kijken. LEV, een bookazine om in te bladeren, om een gesprek mee te beginnen over de onderwerpen die jullie aanspreken.  Je hoeft niet persé te beginnen bij pagina 1, maar je kiest er samen één uit die jullie aanspreekt. Óf tip je partner over een thema dat je aanspreekt en raak er daarna over in gesprek. Het bookazine is te koop voor 15 euro via de webwinkel van de Protestantse Kerk

Praktische thema´s

LEV laat je kennis maken met een tiental thema’s. Van rituelen tot voeding, van financiën tot geloofsopvoeding en van taakverdeling tot persoonlijke ontwikkeling. De praktische thema’s kennen telkens verschillende dimensies, de relatie met je kind, met elkaar, je omgeving en je relatie met God. Alle thema’s kennen offline en online uitwerkingen. De offline uitwerkingen zijn te vinden in het bookazine. De online uitwerkingen zijn te vinden op  www.metlev.eu en regelmatig op MijnKerk.nl. 

In alle gevallen geldt:

  • LEV stelt vragen en zet je samen op het spoor van jullie eigen antwoorden.
  • LEV is laagdrempelig: een bookazine voor op de bank en online op je smartphone.
  • LEV hoopt te passen in je agenda en leefstijl; niet nóg een actiepunt in je drukke leven.
  • LEV benadert moeders én vaders, in alle mogelijke combinaties.
  • LEV nodigt uit om creatief te communiceren met elkaar.

Liefhebben en verwachten

LEV staat voor Liefhebben & Verwachten, L E V. LEV kent ook twee andere betekenissen, vanuit het Hebreeuws staat het voor hart en de Russische betekenis is leeuw. Hart hebben voor kinderen, voor je relatie. Als een leeuw staan voor je gezin.

Over welke onderwerpen rondom het krijgen van een kind zou jij tips en inspiratie willen? Laat het ons weten.

 

Deel dit verhaal:
LEV

Geschreven door:

Thema: Blog
23 april 2019
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief