MENUMENU

Hello Goodbye

Soms voel ik me net de Joris Linssen van MijnKerk.nl. Vandaag verwelkomen we twee nieuwe eindredacteuren, kondigen we het vertrek aan van een eindredacteur een zwaaien we met een bordje, omdat we een vacature hebben. Stap jij aan boord?

Per 1 januari is Mariëlle van der Lee gestart als eindredacteur Natuur en Ruth Jellema als eindredacteur Muziek. Fijn, dat jullie het MijnKerk.nl team komen versterken.

We nemen helaas ook afscheid van een eindredacteur. Na bijna twee jaar vertrekt Lyda Westerink als eindredacteur Geloof. Naast haar werk als eindredacteur schreef ze een prachtige blogserie over het boek dat zij schrijft over de vrouw van Potifar. Bedankt voor je harde werk, kritische blik, creativiteit en warme woorden.

MijnKerk.nl zoekt nieuwe eindredacteur Geloof

Per 1 februari zoeken we een nieuwe eindredacteur Geloof. Voor deze vrijwilligersfunctie is een vergoeding van 50 euro per maand beschikbaar.

Een reactie op “Hello Goodbye
 1. Janneke Nijboer schreef:

  Welkom aan de nieuwe redacteuren. Een goede tijd bij MijnKerk.nl. Heel veel dank aan jou, Lyda Westerink. Je was een hele goede redacteur voor mijn blogs ‘Op avontuur met de Bijbel in Gewone Taal’. Ik wens je liefs en alle goeds en hoop je zeker weer eens te spreken! Janneke Nijboer

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
13 januari 2016
Kaarsjes:
 •  

  De ontheemde mens.

  Zembla. Een nieuw begin? Terwijl ik een kaarsje ontsteek. In gedachten en gebed denk ik aan hen die uit hun huis gezet zijn.Oud en Jong. Leg het neer in uw hand.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer vraag u om kracht om moed en vertrouwen. U heeft uw Woord aan ons gegeven. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij. Amen.
 •  

  Mijn moeder

  Dat ze Liesbeth Hofman en alle moslims aan de varkens voeren.
 •  

  een opa

  dat hij zijn kleinkind weer mag zien en niet alleen van een afstandje
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars