Hello Goodbye

Soms voel ik me net de Joris Linssen van MijnKerk.nl. Vandaag verwelkomen we twee nieuwe eindredacteuren, kondigen we het vertrek aan van een eindredacteur een zwaaien we met een bordje, omdat we een vacature hebben. Stap jij aan boord?

Per 1 januari is Mariëlle van der Lee gestart als eindredacteur Natuur en Ruth Jellema als eindredacteur Muziek. Fijn, dat jullie het MijnKerk.nl team komen versterken.

We nemen helaas ook afscheid van een eindredacteur. Na bijna twee jaar vertrekt Lyda Westerink als eindredacteur Geloof. Naast haar werk als eindredacteur schreef ze een prachtige blogserie over het boek dat zij schrijft over de vrouw van Potifar. Bedankt voor je harde werk, kritische blik, creativiteit en warme woorden.

MijnKerk.nl zoekt nieuwe eindredacteur Geloof

Per 1 februari zoeken we een nieuwe eindredacteur Geloof. Voor deze vrijwilligersfunctie is een vergoeding van 50 euro per maand beschikbaar.