MENUMENU

Hello Goodbye

Soms voel ik me net de Joris Linssen van MijnKerk.nl. Vandaag verwelkomen we twee nieuwe eindredacteuren, kondigen we het vertrek aan van een eindredacteur een zwaaien we met een bordje, omdat we een vacature hebben. Stap jij aan boord?

Per 1 januari is Mariëlle van der Lee gestart als eindredacteur Natuur en Ruth Jellema als eindredacteur Muziek. Fijn, dat jullie het MijnKerk.nl team komen versterken.

We nemen helaas ook afscheid van een eindredacteur. Na bijna twee jaar vertrekt Lyda Westerink als eindredacteur Geloof. Naast haar werk als eindredacteur schreef ze een prachtige blogserie over het boek dat zij schrijft over de vrouw van Potifar. Bedankt voor je harde werk, kritische blik, creativiteit en warme woorden.

MijnKerk.nl zoekt nieuwe eindredacteur Geloof

Per 1 februari zoeken we een nieuwe eindredacteur Geloof. Voor deze vrijwilligersfunctie is een vergoeding van 50 euro per maand beschikbaar.

Een reactie op “Hello Goodbye
 1. Janneke Nijboer schreef:

  Welkom aan de nieuwe redacteuren. Een goede tijd bij MijnKerk.nl. Heel veel dank aan jou, Lyda Westerink. Je was een hele goede redacteur voor mijn blogs ‘Op avontuur met de Bijbel in Gewone Taal’. Ik wens je liefs en alle goeds en hoop je zeker weer eens te spreken! Janneke Nijboer

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
13 januari 2016

[views]
Kaarsjes:
 •  

  nelleke

  is toch nog een goed jaar geweest steeds alles goed bid dat volgend jaar ook goed komt
 •  

  T

  Dat T. weer volwaardigmlid mag zijn v. D.B. Hulp en Licht, Leiding voor T. Bescherming van een groot schild van Licht om T heen. Dat T niet te gronde gaat aan de eigen fouten.
 •  

  Harold

  Ik bid God dat Harold rust en vrede in zijn hoofd mag krijgen
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars