Het drie-uurtje van Mijn Kerk

Het is weer 15.00 uur. En ook nog vrijdagmiddag. Tijd voor een inkakmomentje? Een extra sterke bak koffie? Een cup-a-soupje? Of liever iets dat op een andere manier stimuleert? Iets dat je weer even aan het (glim)lachen maakt?

Daarom presenteert Mijn Kerk met plezier het drie-uurtje. Een moment op de vrijdagmiddag om even te ontspannen. Om even de schouders los te gooien, even je zinnen te verzetten en je in de juiste stemming te komen voor de vrijdag. Deze week: verzin een onderschrift bij deze foto. Goed weekend alvast!

2 reacties op “Het drie-uurtje van Mijn Kerk
  1. D.v.d.Linden schreef:

Een man Gods die naar links helt,als dat maar goed gaat

2. Wilma de Pagter schreef:

Een meerijder helpt je in balans te blijven