MENUMENU

Het drie-uurtje van Mijn Kerk

Het is weer 15.00 uur. En ook nog vrijdagmiddag. Tijd voor een inkakmomentje? Een extra sterke bak koffie? Een cup-a-soupje? Of liever iets dat op een andere manier stimuleert? Iets dat je weer even aan het (glim)lachen maakt?

Daarom presenteert Mijn Kerk met plezier het drie-uurtje. Een moment op de vrijdagmiddag om even te ontspannen. Om even de schouders los te gooien, even je zinnen te verzetten en je in de juiste stemming te komen voor de vrijdag. Deze week: verzin een onderschrift bij deze foto. Goed weekend alvast!

2 reacties op “Het drie-uurtje van Mijn Kerk
 1. D.v.d.Linden schreef:

  Een man Gods die naar links helt,als dat maar goed gaat

 2. Wilma de Pagter schreef:

  Een meerijder helpt je in balans te blijven

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
19 juli 2013
Kaarsjes:
 •  

  De zoon van m'n vriendin die weer terecht is

  God zij dank, hij is terecht!
 •  

  M'n vriendin en haar gezin

  Haar 17-jarige zoon is sinds 12 februari vermist. God, maak dat hij snel een teken van leven geeft. Maak dat hij geen verkeerde mensen tegenkomt en zelf geen verkeerde keuzes maakt. Wees met hem en bescherm hem alstublieft. En wees met zijn ouders en broer en alle anderen die zich zorgen maken.
 •  

  Mijn dochter

  Mijn dochter is zich gaan verdiepen in de Koran. Ze heeft een Marokkaanse vriend. Niet hij zet haar daar toe aan, maar zelf wil ze de mogelijkheden ontdekken. Ze heeft de hele Koran al doorgelezen en is nu aan de Bijbel begonnen. Ik kan het alleen maar toejuichen. Voor ons gezin zal het nog wel eens lastig zijn, maar ik begrijp haar en geniet van onze gesprekken. Ik wil voor ons gezin bidden.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars