Het drie-uurtje van Mijnkerk.nl: Bandnaam en albumtitel

Christelijke bands zijn tegenwoordig hipper dan hip, maar vroeger waren ze fouter dan fout. Bandnamen als ‘The Faith Tones’, ‘The Christian Crusaders’ of ‘The Agapè Singers’ waren niet van de lucht. En wat te denken van de albumtitels? Wat dacht je van ‘Jesus is a soul man’, ‘The reverend in rythm’ of ‘Jesus, use me’? Trouwens, ook de looks waren aardig – euh – retro. Ziehier het bewijs.

De hoogste tijd dus om een drie-uurtje van Mijnkerk.nl aan dit bijzondere fenomeen te besteden. De vraag voor vandaag is dan ook: verzin een bandnaam bij bovenstaande gasten, met een albumtitel.

Een reactie op “Het drie-uurtje van Mijnkerk.nl: Bandnaam en albumtitel
  1. Paul van Hooidonk schreef:

Dit zijn The Cathedrals met hun album Colors of His Love uit 1981.