Het ga jullie goed!

Nu het kernteam van Mijn Kerk binnenkort het roer gaat omgooien, schrijf ik vandaag mijn laatste blog voor Mijn Kerk.

Een kleine 3 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog. Daarna volgden er nog zo’n 70. Vaak over mensen die ik tegenkwam, situaties waar ik mee te maken had.

Want geloof en Bijbel hebben talloze raakvlakken met het dagelijks leven. Geloven gaat over vandaag en over alles wat je vandaag meemaakt.

Als kennismaking schreef ik in november 2014 het volgende over mij zelf. Als afscheid en als belijdenis voeg ik deze kennismaking hier toe.

“In de loop van mijn leven en ook van mijn predikantschap is mijn geloof in God steeds belangrijker voor mij geworden. Ik heb ontdekt dat de liefde van God mensen goed doet. Het maakt hen sterker, beter opgewassen tegen de weerbarstigheid van het leven. Dat heb ik zelf -met vallen en opstaan- ook
ervaren.

Daarbij geloof ik dat Gods liefde ons tot mooiere, betere mensen kan maken. Dat is ook Gods bedoeling. Met Zijn liefde wil Hij liefde in ons oproepen. Hij wil ons dichter bij elkaar brengen. Het is mijn overtuiging: de liefde – in talloze vormen, maten en kleuren – brengt ons op onze bestemming.

Mijn hoop en mijn gebed is dat die liefde ook jou goed doet en ook van jou een mooier mens maakt.”

3 reacties op “Het ga jullie goed!
  1. Mar schreef:

jammer..ik denk dat het meer voor facebook is..mijnkerk
    Ben benieuwd wat er nu gaat veranderen dan.
    Veel geluk

2. Arend-Jan schreef:

Beste Antje… Ik wil ik hierbij danken voor de teksten wat jij op Mijn Kerk hebt geplaatst. Vaak raakten jouw teksten mij en deed het wat bij mij.

Jij hebt een Liefde naar God, ik heb een Liefde naar mijn medemens. Althans de mens die naar mij toe ook Liefde toont. Daarbij straalt er ook Liefde vanuit ergens tussen Hemel en Aarde. In wat voor hoedanigheid uit dit gebeurt, een ieder mag mij het zeggen. Liefde is…; begrip, aandacht, respect en houden van naar elkaar toe.

Ik wens je succes toe naar alles wat jij verder gaat doen.

3. Janneke Nijboer schreef:

Hoi Antje, dank je wel voor alle mooie, hoopgevende, inspirerende bijdragen voor MijnKerk.nl. Zegen voor jou!