Afscheid Neeltje, welkom terug Adrie!

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. En de tijd van gaan is voor mij nu gekomen.

De afgelopen vijf maanden zijn voorbij gevlogen! Vanaf juni mocht ik mij, vanwege het zwangerschapsverlof van Adrie, hoofdredacteur van MijnKerk.nl noemen. Maandag zet Adrie de pet van hoofdredacteur weer op.

Niet(meer)naar de kerk

Ik wil jullie bedanken voor alle bijdragen, het mee denken, het kritisch zijn, het vertrouwen, jullie openheid, jullie blogs en het mee bouwen aan www.mijnkerk.nl, een online kerk voor mensen die niet (meer) naar de kerk gaan, maar nog wel geloven. Er is een hechte online community met mensen die elkaar steunen, er zijn inspirerende spreuken, blogs die boeien, je laten lachen, je emotioneel raken, er zijn offline evenementen om elkaar in het echt te ontmoeten, leuke acties… Voor elk wat wils, dat is MijnKerk.nl En daar mocht ik onderdeel van zijn en aan mee bouwen.

Ik kijk terug op een boeiende, leerzame, leuke en verrijkende periode en heb genoten van alle blogs, reacties en gesprekken.

Meer weten over MijnKerk.nl?

Adrie bereik je via Adrie@MijnKerk.nl, Fred via Fred@MijnKerk.nl, Marianne via Marianne@MijnKerk.nl en Janneke via Janneke@MijnKerk.nl

Neeltje Waagmeester

7 reacties op “Afscheid Neeltje, welkom terug Adrie!
  1. yvon schreef:

bedankt en wie weet toe ziens

2. Margriet de Graaff schreef:

Neetlje, ik weet niet hoe het was voor je tijdelijk het stokje overnam, maar ik vind dat je het fantastisch hebt gedaan. Ik wens je het allerbeste en bedankt.

3. Arend-Jan schreef:

“Elke dag is voor ons iets nieuws
    Sta open voor een nieuwe blik
    En niets anders doet er iets toe…”

Woorden uit Nothing else Matters van Metallica.

Ik heb enige weken geleden jouw reactie op Facebook gelezen. Dit naar aanleiding van mijn inbreng ‘Mooie muziek op vrijdag’. Dank je voor jouw reactie hierop.
    Misschien zijn voorgaande woorden op jou van toepassing, zoals jij het bij Mijn Kerk jouw inbreng hebt gedaan.
    Misschien lees ik je wel eens weer.

4. Jaap Filius schreef:

Ik wens je het allerbeste toe. En “Mijn kerk” is er niet alleen voor mensen die geen kerk bezoeken: zelf doe ik dat namelijk wel regelmatig, maar ik vindt ook inspiratie en verrijking bij mensen die dat niet doen: we hebben elkaar nodig en kunnen wat voor elkaar betekenen. Als we elkaar maar willen horen en bereid zijn om aandachtig te luisteren of (zoals bij “Mijn kerk”) te lezen.

5. Irma schreef:

Dag lieve Neeltje, het was ontzettend fijn om met je samen te werken. Een raar idee dat je nu weggaat bij MijnKerk, maar we horen vast nog wel van elkaar. Het ga je goed en ik wens je veel plezier en geluk bij de werkzaamheden die nu weer op je pad gaan komen. Liefs, Irma

6. Marijke schreef:

En jij bedankt Neeltje! Suc6 met je andere bezigheden en we horen en zien elkaar zeker weer! 🙂