Afscheid Neeltje, welkom terug Adrie!

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. En de tijd van gaan is voor mij nu gekomen.

De afgelopen vijf maanden zijn voorbij gevlogen! Vanaf juni mocht ik mij, vanwege het zwangerschapsverlof van Adrie, hoofdredacteur van MijnKerk.nl noemen. Maandag zet Adrie de pet van hoofdredacteur weer op.

Niet(meer)naar de kerk

Ik wil jullie bedanken voor alle bijdragen, het mee denken, het kritisch zijn, het vertrouwen, jullie openheid, jullie blogs en het mee bouwen aan www.mijnkerk.nl, een online kerk voor mensen die niet (meer) naar de kerk gaan, maar nog wel geloven. Er is een hechte online community met mensen die elkaar steunen, er zijn inspirerende spreuken, blogs die boeien, je laten lachen, je emotioneel raken, er zijn offline evenementen om elkaar in het echt te ontmoeten, leuke acties… Voor elk wat wils, dat is MijnKerk.nl En daar mocht ik onderdeel van zijn en aan mee bouwen.

Ik kijk terug op een boeiende, leerzame, leuke en verrijkende periode en heb genoten van alle blogs, reacties en gesprekken.

Meer weten over MijnKerk.nl?

Adrie bereik je via Adrie@MijnKerk.nl, Fred via Fred@MijnKerk.nl, Marianne via Marianne@MijnKerk.nl en Janneke via Janneke@MijnKerk.nl

Neeltje Waagmeester

Reageren

Reacties

Deel dit verhaal:
Neeltje Waagmeester

Geschreven door:

Zoeken:

Populaire berichten

Kaarsjes:
 •  

  Ouders, dochter, en naasten

  Voor de ouders die te horen hebben gekregen dat hun dochter definitief het contact heeft verbroken zonder dat ze weten waarom. Voor de dochter die het contact heeft verbroken zonder dat het voor haarzelf ook allemaal duidelijk lijkt te zijn. En voor grootouder(s), broers, zussen en andere naasten. En voor de hulpverlening. Wees hen nabij en geef hen wat ze nodig hebben, God.
 •  

  Lein en leny

  Voor kracht en sterkte
 •  

  Lenie

  Dat er eindelijk rust in haar leven komt. En dat alle mankementen opgelost worden.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars