Afscheid Neeltje, welkom terug Adrie!

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. En de tijd van gaan is voor mij nu gekomen.

De afgelopen vijf maanden zijn voorbij gevlogen! Vanaf juni mocht ik mij, vanwege het zwangerschapsverlof van Adrie, hoofdredacteur van MijnKerk.nl noemen. Maandag zet Adrie de pet van hoofdredacteur weer op.

Niet(meer)naar de kerk

Ik wil jullie bedanken voor alle bijdragen, het mee denken, het kritisch zijn, het vertrouwen, jullie openheid, jullie blogs en het mee bouwen aan www.mijnkerk.nl, een online kerk voor mensen die niet (meer) naar de kerk gaan, maar nog wel geloven. Er is een hechte online community met mensen die elkaar steunen, er zijn inspirerende spreuken, blogs die boeien, je laten lachen, je emotioneel raken, er zijn offline evenementen om elkaar in het echt te ontmoeten, leuke acties… Voor elk wat wils, dat is MijnKerk.nl En daar mocht ik onderdeel van zijn en aan mee bouwen.

Ik kijk terug op een boeiende, leerzame, leuke en verrijkende periode en heb genoten van alle blogs, reacties en gesprekken.

Meer weten over MijnKerk.nl?

Adrie bereik je via Adrie@MijnKerk.nl, Fred via Fred@MijnKerk.nl, Marianne via Marianne@MijnKerk.nl en Janneke via Janneke@MijnKerk.nl

Neeltje Waagmeester