Wat is het beste hotel van God?

Bij een zoektocht op internet zag Jacqueline opeens een wel heel bijzondere link staan. Eentje die zou leiden naar het beste hotel van God!

Mijn aandacht werd getrokken door een voorgestelde link van Tripadvisor op Facebook met de titel ‘Wat is het beste hotel van God?’ Ik dacht door op de link te klikken op één of andere religieuze site terecht te komen. Maar nee, het blijkt dat God een plaats is.

Niets moet

Ik heb één keer een all-inclusive reis gemaakt. Naar Tenerife. Vreselijk kneuterig, ik weet het. Elke ochtend, middag en avond eten in hetzelfde restaurant, elke dag aerobics in het zwembad en elke avond je vermaken bij foute entertainment. Maar ja, het is wel genieten met de grote letter G. Niets moet. Alles wordt voor je geregeld. Dat is vooral lekker als je écht vakantie wilt vieren. Als je even helemaal nergens over na wilt denken en even helemaal niets wilt doen behalve chillen op het strand en veel slapen.

Het is toch gratis

Maar toch had ik het wel na een week gezien. ’s Ochtends vroeg begint de ligbedterreur al. Gauw je strandlaken op de stoel bij het zwembad te leggen, anders heb je de rest van de dag geen plek meer. Veel te veel eten en drinken want het is toch ‘gratis’. Je keert geheid terug met een paar extra kilo’s, zelfs na slechts acht dagen.

Wat zou het beste hotel van God zijn? Een all-inclusive hotel met genoeg slaapplaatsen? Ik stel me zo voor dat je daar altijd welkom bent, geen reservering nodig hebt, er genoeg te eten en te drinken is, niemand z’n handdoek neerlegt en je je nooit hoeft te vervelen. Daar zou ik wel meer dan acht nachtjes willen verblijven!

Fotografie: Grand Velas Puerto Vallarta
Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
15 augustus 2015
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief