MENUMENU

Wat is het beste hotel van God?

Bij een zoektocht op internet zag Jacqueline opeens een wel heel bijzondere link staan. Eentje die zou leiden naar het beste hotel van God!

Mijn aandacht werd getrokken door een voorgestelde link van Tripadvisor op Facebook met de titel ‘Wat is het beste hotel van God?’ Ik dacht door op de link te klikken op één of andere religieuze site terecht te komen. Maar nee, het blijkt dat God een plaats is.

Niets moet

Ik heb één keer een all-inclusive reis gemaakt. Naar Tenerife. Vreselijk kneuterig, ik weet het. Elke ochtend, middag en avond eten in hetzelfde restaurant, elke dag aerobics in het zwembad en elke avond je vermaken bij foute entertainment. Maar ja, het is wel genieten met de grote letter G. Niets moet. Alles wordt voor je geregeld. Dat is vooral lekker als je écht vakantie wilt vieren. Als je even helemaal nergens over na wilt denken en even helemaal niets wilt doen behalve chillen op het strand en veel slapen.

Het is toch gratis

Maar toch had ik het wel na een week gezien. ’s Ochtends vroeg begint de ligbedterreur al. Gauw je strandlaken op de stoel bij het zwembad te leggen, anders heb je de rest van de dag geen plek meer. Veel te veel eten en drinken want het is toch ‘gratis’. Je keert geheid terug met een paar extra kilo’s, zelfs na slechts acht dagen.

Wat zou het beste hotel van God zijn? Een all-inclusive hotel met genoeg slaapplaatsen? Ik stel me zo voor dat je daar altijd welkom bent, geen reservering nodig hebt, er genoeg te eten en te drinken is, niemand z’n handdoek neerlegt en je je nooit hoeft te vervelen. Daar zou ik wel meer dan acht nachtjes willen verblijven!

Fotografie: Grand Velas Puerto Vallarta
Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
15 augustus 2015
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars