Hotter than my daughter

Vakantiedilemma’s
Een korte broek, een colbertje of een singletje. Welke outfit moet ik nu toch kiezen voor welke gelegenheid? Tijdens onze vakantie zijn dit de zaken die mij bezig houden. Welke outfit is gepast voor de gelegenheid waar we naartoe willen? En doet die outfit ook nog recht aan het weer?
Mijn gedachten dwalen af.

Smullen!
Deze zomer was het weer smullen. Iedere maandagavond zat ik met mijn stiefdochters steevast op de bank. Klaar voor ‘Hotter than my Daughter’. Die heerlijk valse Gordon die de ietwat asociale moeders eens wat rake sneren uitdeelt. Een te strak jurkje hier, een te diep decolleté daar en die hoerige laarzen maken het geheel echt af. Ik snap echt dat die dochters hun moeders opgeven. En ik dank de Heer op mijn blote knietjes dat mijn moeder zich weet te kleden!

Pijnlijke confrontatie…
Het moment dat Gordon foto’s op straat laat zien, van de moeder in kwestie, doet me altijd een beetje pijn. De genadeloze feedback die de dames dan voor hun kiezen krijgen, is vaak niet mals. Dit zou ik de moeders graag besparen. Het zal vast bij het proces horen om de asociale moeders tot inzicht te laten komen om eindelijk tot een normale kledingkeuze komen.

Verder kijken dan je neus lang is
Gelukkig volgt al snel de metamorfose. De dames knappen altijd wel op! Maar wie tijdens het programma goed luistert, tijdens de diepgaande gesprekken met Gordon, hoort toch ook dat deze vrouwen vaak een moeilijk en zwaar leven achter de rug hebben. Het treft mij altijd weer als ik hoor over het leed van deze vrouwen. Tegelijkertijd verbaast het mij dan ook niets dat deze moeders zich toch wat apart zijn gaan kleden.

Fout is goud!
Natuurlijk voel je je prettiger als je enigszins gepast gekleed gaat. Soms voelt het ook heel lekker om uit de toon te vallen, net zoals de moeders uit ‘Hotter than my daughter’. Zo heb ik ooit voor een toneelstuk in een panterlegging rond gelopen… En dat was eigenlijk een gouden moment! Welke foute outfit hangt bij jou in de kast en ben je, heel stiekem, toch heel blij mee?

2 comments on “Hotter than my daughter
  1. Avatar Mar schreef:

    Ik kijk zelden tv dus ken het programma geloof ik niet maar is die kledingswijzemisschien een schreeuwom aandacht op welke manier dan ook..een teken van onzekerheid ..? Gordon is wel goed in een ander voor gek te zetten, maar of hij er zelf tegen kan als men over hem heeft?

  2. Avatar ineke schreef:

    ik geloof niet dat ik hele foute kleren in mijn kast heb hangen. Daar ben ik niet het type voor denk ik. Pas me liever aan , aan de omgeving waarin ik ben. Maar inderdaad als het gek moet voor een toneelstuk o.i.d. dan vind ik het ook helemaal leuk. Maar dan blijft die onzekerheid hoor. En tja, die uitspattingen van jou met je verkleedpartijen die kan gewoon weg niemand evenaren. 😀

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
23 september 2016
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief