MENUMENU

Wat maakt jouw huisdier bijzonder?

Op zondag 5 oktober organiseert MijnKerk.nl een bijzondere Dierendagviering in Schaarsbergen. Daarom zijn op zoek naar verhalen van dierenvrienden. Margriet deelt haar liefde voor hond Spykie met ons.

Op 19 mei van dit jaar ging een grote  wens in vervulling: na 55 jaar dromen over een hond als huisdier gingen we naar het asiel. Het klikte meteen met de boerenfox Spykie. Wij hebben niet hem, maar hij  heeft ons uitgezocht.

Drie keer per dag wandelen we een uur met Spykie in het bos . We wonen in de Hoeksche Waard en dat is een ideale omgeving voor een hond die graag zwemt en plonst. Ons favoriete wandelgebied is De Oeverlanden. Het is daar zo mooi. Net alsof je door een sprookjesboek wandelt. We genieten van Spykie én van de omgeving.20140916 MK_Dierendag_Spykie van Margriet_blog

Jullie begrijpen wel, hoe blij we  zijn met Spykie. Hij heeft ons leven mooier en vrolijker gemaakt. We zouden hem voor geen goud meer willen missen!

Zondag 5 oktober MijnKerk.nl Dierendagviering in Schaarsbergen

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
16 september 2014
Kaarsjes:
 •  

  Vluchtelingen.

  In gedachten en gebed denk ik aan hen die gevlucht zijn terwijl ik de kaars ontsteek. Leg het in gebed neer in de hand van God.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer ik vraag u om kracht om moed en vertrouwen. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij help ons op de weg die wij gaan amen.
 •  

  Jula en haar vader, moeder en broertje

  troost en kracht in het leven zoals het gegeven is.
 •  

  Mezelf

  Voor een tweede kindje... En vertrouwen dat God voor mij zal zorgen. Dat er niet weer opnieuw complicaties zullen zijn. Heer ik bid u om.een wonder. Ontferm u over ons!!!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars