Wat maakt jouw huisdier bijzonder?

Op zondag 5 oktober organiseert MijnKerk.nl een bijzondere Dierendagviering in Schaarsbergen. Daarom zijn op zoek naar verhalen van dierenvrienden. Margriet deelt haar liefde voor hond Spykie met ons.

Op 19 mei van dit jaar ging een grote  wens in vervulling: na 55 jaar dromen over een hond als huisdier gingen we naar het asiel. Het klikte meteen met de boerenfox Spykie. Wij hebben niet hem, maar hij  heeft ons uitgezocht.

Drie keer per dag wandelen we een uur met Spykie in het bos . We wonen in de Hoeksche Waard en dat is een ideale omgeving voor een hond die graag zwemt en plonst. Ons favoriete wandelgebied is De Oeverlanden. Het is daar zo mooi. Net alsof je door een sprookjesboek wandelt. We genieten van Spykie én van de omgeving.20140916 MK_Dierendag_Spykie van Margriet_blog

Jullie begrijpen wel, hoe blij we  zijn met Spykie. Hij heeft ons leven mooier en vrolijker gemaakt. We zouden hem voor geen goud meer willen missen!

Zondag 5 oktober MijnKerk.nl Dierendagviering in Schaarsbergen