MijnKerk.nl zoekt (huis)dierblogger

De afgelopen maanden hebben we op MijnKerk.nl genoten van de avonturen van Tom Mikkers en zijn teckel Jasper.

In de blogs over zijn teckel liet Tom ons zien hoeveel je van je (huis)dier kunt leren. En dat er in het gewone leven van een dier veel heiligs te vinden is.

Heb jij een (huis)dier waar je veel mee deelt en wil je jouw avonturen delen op MijnKerk.nl maak dan eens een voorbeeldblog (maximaal 350 woorden) en foto en stuur die naar adrie@mijnkerk.nl. Wie weet schitter jij met jouw (huis)dier binnenkort maandelijks op MijnKerk.nl.

Auteur van de week

23 januari 2015

Jou.

God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.

Dennis Everon

Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖

Mia

Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken