MENUMENU

Mooie muziek: ‘Ik geloof in geluk’ van Guus Meeuwis

‘Ik geloof in geluk’ gaat over de moeilijke periode die Guus Meeuwis doormaakte vanwege zijn scheiding. Gevoelens van verdriet, vermoeidheid, verlies, liefde en schuld lopen voortdurend door elkaar heen.

Vertrouwen

Maar onder deze achtbaan van emoties lig een basis van vertrouwen dat hij er ooit weer bovenop zal komen. De hoop dat je hoe dan ook het geluk weer zult vinden. Het is een ontroerend en eerlijk lied. De tweede stem van Ilse de Lange is prachtig.

Guus Meeuwis schreef dit lied samen met Ilse de Lange en JB Meijers in Nashville, tijdens de opnames van het TV-programma ‘Ilse’s veranda.  

De songtekst vind je hier: https://www.musixmatch.com/lyrics/Guus-Meeuwis/Ik-Geloof-In-Geluk

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
26 november 2017
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars