MENUMENU

Ik geloof in liefde

‘Kies voor de liefde!’ zei dominee Janneke gisteren in haar blog, een reactie op de verkiezingsuitslag in de VS.

Ook Steven pleit voor liefde.  Hij zegt zelfs: ‘Ik geloof in liefde’.

En jij?

Hoe kijk jij naar liefde? Als je dat met ons wil delen, dan mag dat.
Maar voor jezelf bedenken is natuurlijk ook goed.

foto: Origami48616, Flickr

 

2 reacties op “Ik geloof in liefde
 1. Tineke Ebing schreef:

  voor mij is Liefde Universeel, het omvat alles .Alles is van iedereen , dus delen met elkaar zonder onderscheidt het hoogste goed .De verbindende factor via de weg naar Jezus voor mij, Zijn Heilige Geest inspireert mij dagelijks om mijn best te doen en niet me zelf te zoeken. Best een flinke opgave maar ik houd er van om te de len en iets voor anderen te doen, geven is ontvangen en daarmee is Alles gezegd.

 2. Mar schreef:

  Iedereen weet dit eigenlijk wel van binnen, maar ik ben er achter gekomen dat mensen die dit zeker weten en elke week de boodschap van God horen, toch heel goed kunnen schelden, jaloers zijn en je express kwetsen, maar ik ben trots niet terug te hebben gescholden en elke keer als ik deze persoon zie groet ik gewoon. Eigenlijk ben ik gegroeid en heeft deze persoon deze kans voor zichzelf voorbij laten gaan..

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
10 november 2016
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars