Ik geloof in liefde

‘Kies voor de liefde!’ zei dominee Janneke gisteren in haar blog, een reactie op de verkiezingsuitslag in de VS.

Ook Steven pleit voor liefde.  Hij zegt zelfs: ‘Ik geloof in liefde’.

En jij?

Hoe kijk jij naar liefde? Als je dat met ons wil delen, dan mag dat.
Maar voor jezelf bedenken is natuurlijk ook goed.

foto: Origami48616, Flickr

 

2 comments on “Ik geloof in liefde
  1. Avatar Tineke Ebing schreef:

    voor mij is Liefde Universeel, het omvat alles .Alles is van iedereen , dus delen met elkaar zonder onderscheidt het hoogste goed .De verbindende factor via de weg naar Jezus voor mij, Zijn Heilige Geest inspireert mij dagelijks om mijn best te doen en niet me zelf te zoeken. Best een flinke opgave maar ik houd er van om te de len en iets voor anderen te doen, geven is ontvangen en daarmee is Alles gezegd.

  2. Avatar Mar schreef:

    Iedereen weet dit eigenlijk wel van binnen, maar ik ben er achter gekomen dat mensen die dit zeker weten en elke week de boodschap van God horen, toch heel goed kunnen schelden, jaloers zijn en je express kwetsen, maar ik ben trots niet terug te hebben gescholden en elke keer als ik deze persoon zie groet ik gewoon. Eigenlijk ben ik gegroeid en heeft deze persoon deze kans voor zichzelf voorbij laten gaan..

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
10 november 2016
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief