MENUMENU

I’m loved by you, that’s who I am

Wat bepaalt wie jij bent? Hoe jij naar jezelf kijkt? Je prestaties, je uiterlijk? De quote in de afbeelding is een zin uit een lied dat ik graag zing: 'Good good father' van Chris Tomlin.

Dat God van mij houdt laat ik graag bepalen hoe ik naar mezelf kijk. Niet mijn kritische kijk op mezelf mag bepalen wie ik ben, maar dat ik geliefd ben. Ik lees in de Bijbel hoe hij met liefde naar ons mensen kijkt, bevestiging die ik regelmatig nodig heb. En niet alleen dat God van mij houdt, ook dat anderen van mij houden heeft invloed op wie ik ben.
loved byyou
Als mensen overlijden zijn dat de mensen die spreken op de begrafenis: geliefden, familieleden, goede vrienden. En op de steen staat vermeld wie dit was: geliefde dochter, vader, oma et cetera. Misschien best interessant om eens om me heen te vragen, aan hen die van me houden, wie zij denken dat ik ben…

Reageren

Reacties

Deel dit verhaal:
Geesje Jaakke-den Toonder

Geschreven door:

Zoeken:

Populaire berichten

Kaarsjes:
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars