I’m loved by you, that’s who I am

Wat bepaalt wie jij bent? Hoe jij naar jezelf kijkt? Je prestaties, je uiterlijk? De quote in de afbeelding is een zin uit een lied dat ik graag zing: 'Good good father' van Chris Tomlin.

Dat God van mij houdt laat ik graag bepalen hoe ik naar mezelf kijk. Niet mijn kritische kijk op mezelf mag bepalen wie ik ben, maar dat ik geliefd ben. Ik lees in de Bijbel hoe hij met liefde naar ons mensen kijkt, bevestiging die ik regelmatig nodig heb. En niet alleen dat God van mij houdt, ook dat anderen van mij houden heeft invloed op wie ik ben.
loved byyou
Als mensen overlijden zijn dat de mensen die spreken op de begrafenis: geliefden, familieleden, goede vrienden. En op de steen staat vermeld wie dit was: geliefde dochter, vader, oma et cetera. Misschien best interessant om eens om me heen te vragen, aan hen die van me houden, wie zij denken dat ik ben…

2 comments on “I’m loved by you, that’s who I am
  1. Avatar Marina schreef:

    Op een begrafenis is te laat, beter nu laten merken door woorden en of daden wat mensen voor ons betekenen

Deel dit verhaal:
Geesje Jaakke-den Toonder

Geschreven door:

Thema: Blog
24 januari 2016
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief