MENUMENU

‘Mag ik dan bij jou’ of ‘Imagine’?

Claudia de Breij leek de gedoodverfde favoriet, maar John Lennon heeft zojuist Coldplay uit de Top3 gegooid. Wie wordt de nummer 1 in de Top2000-kerkdiensten?

Wordt het ‘Mag ik dan bij jou’ of toch ‘Imagine’? John Lennon knalde met ‘Imagine’ omhoog in de Top2000 door een oproep in de media. Zo’n oproep had eerder succes: in 2005 stond ‘Avond’ van Boudewijn de Groot op 1 in de Top2000 na een oproep van Radio 2-diskjockeys. Zij vroegen het publiek om eens stemmen op een ander nummer dan de eeuwige nummer 1 ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen.

Imagine John Lennon

Het was wederom een oproep die zorgde voor een nieuwkomer op 1 in de Top2000 dit jaar. Na de aanslagen in Parijs gingen stemmen op om ‘Imagine’ van John Lennon op 1 te zetten en zo verdrong John Lennon Queen naar de tweede plaats van de Top2000 van dit jaar.

Op Top2000kerkdienst.nl voelt Claudia de Breij de hete adem van John Lennon in haar nek.. Ze was met ‘Mag ik dan bij jou’ de gedoodverfde favoriet, maar ook hier bestormt John Lennon de Top3. Nadat ‘Imagine’ van plek wisselde met ‘Fix you’ van Coldplay staat het nu al op nummer 2 (en is Coldplay verdwenen uit de top 3!)!

Maakt jouw stem het verschil?

Gaat jouw stem het verschil maken? Is Claudia de Breij straks in de vele Top2000-kerkdiensten te horen als de nummer 1 of zingen we straks mee met Imagine van John Lennon?  Als je voor zondag 13 december je stem uitbrengt maak je kans op het Top2000 a Gogo boek, de bijbehorende cd’s én dvd’s! Stem nu: www.top2000kerkdienst.nl/stemmen

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
3 december 2015
Kaarsjes:
 •  

  mijn grote liefde

  dat wij samenkomen en dat je echt definitief gaat kiezen voor mij en onze kleine meid. ik hou van je met heel mijn hart. Laat ons alstublieft samen gelukkig worden. Dit is mijn liefste wens. ik wil je gelukkig maken en al mij n liefde geven.
 •  

  Mijn ouders

  Het spijt mij dat ik jullie niet kon geven wat ik graag wilde geven als zoon. En dit spijt me oprecht . Ik mis jullie .
 •  

  mijn ouders

  Dat zij veilig en behouden mogen aankomen bij mijn oom en tante. Dat zij eveneens veilig en behouden huiswaarts mogen keren en thuis arriveren
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars