MENUMENU

Inclusief denken, wat is dat eigenlijk?

Inclusief denken, dat is wat Monique doet na een intense ervaring in Kinshasa, Congo. Een verrijkende korte film van Steven Geldof.

Inclusief denken, Monique van Strien doet het na een intense ervaring in Kinshasa, Congo. Een ervaring die maakte dat ze anders moest gaan kijken naar de wereld. Een verdrietige, maar ook verrijkende ervaring.

En jij, kan jij inclusief denken?

Heb jij ooit iets soortgelijks mee gemaakt? Dat je iemand ontmoette die jou in liet zien dat de wereld anders in elkaar zit? Wat heb jij van een ander geleerd?

Fotografie: Andrés Monroy-Hernández
Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
1 juli 2015
Kaarsjes:
 •  

  De zoon van m'n vriendin die weer terecht is

  God zij dank, hij is terecht!
 •  

  M'n vriendin en haar gezin

  Haar 17-jarige zoon is sinds 12 februari vermist. God, maak dat hij snel een teken van leven geeft. Maak dat hij geen verkeerde mensen tegenkomt en zelf geen verkeerde keuzes maakt. Wees met hem en bescherm hem alstublieft. En wees met zijn ouders en broer en alle anderen die zich zorgen maken.
 •  

  Mijn dochter

  Mijn dochter is zich gaan verdiepen in de Koran. Ze heeft een Marokkaanse vriend. Niet hij zet haar daar toe aan, maar zelf wil ze de mogelijkheden ontdekken. Ze heeft de hele Koran al doorgelezen en is nu aan de Bijbel begonnen. Ik kan het alleen maar toejuichen. Voor ons gezin zal het nog wel eens lastig zijn, maar ik begrijp haar en geniet van onze gesprekken. Ik wil voor ons gezin bidden.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars