MENUMENU

Je goed voelen

Soms voel ik me niet zo fijn. En als dat zo is, is het natuurlijk het prettigst om me heel snel wél weer fijn te voelen. Herken je dat? Ik heb er een kort vlogje over gemaakt!

 

 

 

Een reactie op “Je goed voelen
 1. Dillanger schreef:

  Kick the tires and light the fires, problem ofliliacfy solved!

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
29 augustus 2016
Kaarsjes:
 •  

  De ontheemde mens.

  Zembla. Een nieuw begin? Terwijl ik een kaarsje ontsteek. In gedachten en gebed denk ik aan hen die uit hun huis gezet zijn.Oud en Jong. Leg het neer in uw hand.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer vraag u om kracht om moed en vertrouwen. U heeft uw Woord aan ons gegeven. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij. Amen.
 •  

  Mijn moeder

  Dat ze Liesbeth Hofman en alle moslims aan de varkens voeren.
 •  

  een opa

  dat hij zijn kleinkind weer mag zien en niet alleen van een afstandje
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars