MENUMENU

John slentert

Gek woord eigenlijk, slenteren.
John slentert graag. Niet alleen in de vakantie. Ook in het dagelijks leven neemt hij tijd om te slenteren. Te kuieren met zijn hond. Hij denkt dan na over alle goede dingen in het leven. Dit geeft rust en energie tegelijk.

Wanneer heb jij voor het laatst geslenterd?

 

 

2 reacties op “John slentert
 1. Mar schreef:

  Ik ga ook graag naar buiten, slenteren doe ik wel eens in de stad maar als ik wandel doe ik dat wel ietsje sneller en hou ervan om dan ook stukjes te rennen..ik denk dan even niet zoveel na en ben net maar bezig om vol te houden of een bepaalde snelheid vol te houden. Denken doe ik somsvteveel..

  • John Sas schreef:

   Dag Mar, leuk dat je reageert op mijn vlagje. Waar jij over schrijft, dat ken ik ook wel. Hardlopen om je hoofd leeg te maken. Om even niet te hoeven denken. Als jij schrijft over ‘te veel denken’ dan klinkt dit voor mij naar iets dat niet of minder prettig is. Bij slenteren hoort een ander denken. Een denken dat mij energie geeft. Het hebben van ‘helpende gedachten.’

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
23 augustus 2016
Kaarsjes:
 •  

  De ontheemde mens.

  Zembla. Een nieuw begin? Terwijl ik een kaarsje ontsteek. In gedachten en gebed denk ik aan hen die uit hun huis gezet zijn.Oud en Jong. Leg het neer in uw hand.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer vraag u om kracht om moed en vertrouwen. U heeft uw Woord aan ons gegeven. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij. Amen.
 •  

  Mijn moeder

  Dat ze Liesbeth Hofman en alle moslims aan de varkens voeren.
 •  

  een opa

  dat hij zijn kleinkind weer mag zien en niet alleen van een afstandje
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars