MENUMENU

Deze twee guilty pleasures houden je huid jong – GOED NIEUWS

Hou je van chocola en rode wijn? Dan is dit goed nieuws voor je. In zowel chocola als in rode wijn komt namelijk een stofje voor dat de veroudering van de huid tegengaat. Het gaat om het stofje flavonoïde. Onderzoekers van de Universiteit van Exeter en Brighton ontdekten dat oude huidcellen goed op dit stofje reageren. Vergelijkbaar als met een verjongingskuur.

Blauwe bessen en druiven

Chocola en rode wijn noemen we misschien wel eens guilty pleasures, maar wat vind je van blauwe bessen en druiven? Heerlijk waarschijnlijk? Leuk dus dat het bewuste stofje flavonoïde niet alleen in chocola en rode wijn zit, maar ook in dit heerlijke gezonde fruit.

Jong lijken is niet belangrijk

Natuurlijk is een jonge huid en jong zijn niet belangrijk. Je goed voelen echter wel. Een vitale huid draagt daar absoluut aan bij!

Dit goede nieuws kwamen we tegen in het Algemeen Dagblad.

GOED NIEUWS
In de rubriek goed nieuws delen we elke week een positief bericht met je. In een wereld waarin het bol staat van nieuws over aanslagen en andere rottigheid, kijken wij graag naar berichten met een prettige boodschap.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
22 november 2017
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars