Jouw inbreng is voor ons van belang!

Ben jij…

• Tussen de 20 en 40 jaar?

• Word je aangesproken door thema’s als zingeving, spiritualiteit, saamhorigheid?

• Of heb je juist geen affiniteit met thema’s als zingeving, spiritualiteit, saamhorigheid?

• Beschikbaar op dinsdag 3 december (overdag of ‘s avonds)?

Dan zoeken we jou! En zet dit bericht gerust door naar mensen in je netwerk van wie je denkt dat dit interessant kan zijn!

Uitnodiging voor jou

Wij zijn op zoek naar jouw ervaringen, beelden en visie op de thema’s Zingeving & Saamhorigheid. We willen je daarom graag uitnodigen voor een zogenaamde Experience Room van de Dienstenorganisatie Protestantse Kerk Nederland.

Zingeving en saamhorigheid

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 60% van de Nederlanders op zoek is naar zingeving en saamhorigheid. Om deze trend beter te begrijpen, en tevens geïnspireerd te raken welke lessen we hieruit kunnen halen voor de Protestantse Kerk Nederland, zijn wij nieuwsgierig naar jouw ideeën en beelden over deze thema’s!

Kom naar de Experience Room in Utrecht

Je bent een uur te gast in een zogeheten Experience Room. Daar komen allerlei vragen, stellingen en beelden voorbij. Op een interactieve manier kun je jouw ervaringen, inzichten, ideeën en gedachten delen. Een greep uit de vragen waar we nieuwsgierig naar zijn:

• Herken je deze trend?

• In hoeverre geef jij (dagelijks) invulling aan deze thema’s / op welke manier?

• Wat werkt daarin goed voor jou, wat werkt minder goed?

• Wat kan de Protestantse Kerk Nederland hieruit leren en meenemen?

Schrijf je in!

Jouw input is voor ons heel waardevol. Schrijf je nog deze week in op een tijdslot via deze link. De Experience Room vindt plaats in The Social Impact Factory, op enkele minuten loopafstand van Utrecht Centraal. Als dank voor je medewerking krijg je een cadeaubon. Leuk je daar te ontmoeten!

6 reacties op “Jouw inbreng is voor ons van belang!
  1. Avatar Annet schreef:

Jammer dat he hiervoor niet ouder dan 40 jaar mag zijn!

• Bedankt voor je reactie! Wat jammer dat je net te oud bent hiervoor. Met name twintigers en dertigers ontbreken in veel kerken. In elk geval op het meest zichtbare moment: de kerkdienst op zondagmorgen. Ook ledenaantallen laten zien dat deze groep ondervertegenwoordigd is in de Protestantse Kerk. Als kerk willen we onderzoeken hoe wie deze mensen kunnen bereiken, vandaar.

2. Avatar Yvonne Groenewegen schreef:

Gemiste kans Anneloes. Maak juíst gebruik van de input van iemand zoals Annet of mijzelf (50+). Het kan een schat aan waardevolle informatie opleveren die jullie dienstverlening kan verbeteren. Ik werk als carrièrebegeleider en coach hoofdzakelijk met en voor jongeren tussen 22 en 29 jaar en heb als volwassene de kerk verlaten omdat ik niet de aandacht, steun en liefde vond (‘je gezien en gehoord voelen’ – hoop & inspirerend advies) die ik als jongere ‘in de knel’ zocht. Ik nodig je dan ook graag uit om je keuze te heroverwegen. Succes met jullie waardevolle werk!

3. Avatar Christa van der Hoek schreef:

Ik zou graag mee willen doen maar dan digitaal. Is dat mogelijk?

4. Avatar Anoniem schreef:

Het is elke keer heel jammer te lezen dat er een doelgroep met bep. leeftijd is.