MENUMENU

Kan ik iets voor je doen, kan ik iets voor je zijn?

Wat een aangrijpend slot van The Passion gisteravond.  ‘Kan ik iets voor je doen? Kan ik iets voor je zijn?

Het raakt me in wat geloven voor mij betekent. Eerder zong de Jezus-figuur ‘Ik kan het niet alleen’.

God en Jezus betekenen iets voor me. Doen iets voor me. Zijn iets voor me. Want ik kan het niet alleen.

Welk lied vond jij het mooist uit The Passion van dit jaar?

Wát een slot! #tp17

Geplaatst door The Passion op donderdag 13 april 2017

Een reactie op “Kan ik iets voor je doen, kan ik iets voor je zijn?
 1. Mar schreef:

  Had het wel gelezen maar wist niet dat het gisterenavond was..pas achteraf toen ik las dat de commentaren niet zo in de smaak vielen

Deel dit verhaal:
Otto Grevink

Geschreven door:

Thema: Blog
14 april 2017
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars