MENUMENU

Kerk, Serious Request én TOP2000

De TOP2000 gebruiken in de kerk is nog lang niet gewoon, maar heel nieuw is het ook niet meer. Al bijna 100 kerken hebben zich bij www.top2000kerkdienst.nl gemeld om dit jaar een TOP2000 dienst of event te organiseren.

Als je de TOP2000 kunt integreren met een activiteit van de kerk dan kun je allerlei andere eigentijdse muziekevenementen natuurlijk ook inzetten...

Kerk en Serious Request

Hét voorbeeld daarvan dit jaar is Serious Request ZaanstadNiet met dj’s maar met dominees: van zondag 18 tot zaterdag 24 december trekken de dominees Antonie Holleman en Sjaak Visser zich terug in een Zaans glazen huis.

De dominees eten niet, zijn 6 dagen binnen, maar ontmoeten wel mensen. Zo zijn zij er voor een goed gesprek en begeleiden ze diverse activiteiten als ‘een goed begin van de dag’, een kerststal, de komst van scholen, een filmavond, live muziek en een fototentoonstelling.

Sjaak Visser: “Ik zie het meeste ernaar uit om mensen te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan. Ik zie het meeste op tegen 6 dagen lang geen koffie drinken – en dat in een koffiezaak waar steeds de geur van heerlijke koffie hangt!”

Op 24 december wordt het opgehaalde bedrag naar Breda gebracht waar het échte glazen huis staat. Het doel van Serious Request Zaanstad is €10.000,- brengen. Op kominactie.3fm.nl/actie/drie-dominees-sluiten-zich-op kun je de actie steunen.

Kerk, Serious Request én TOP2000

Morgen, 18 december, start Serious Request Zaanstad met een muzikaal samenzijn vol prachtige muziek uit de Top2000. Leuk zo’n combinatie van kerk, Serious Request en TOP2000!

Een reactie op “Kerk, Serious Request én TOP2000
 1. Neeltje schreef:

  Het streven: 10.000 euro. De opbrengst: € 20.755 euro voor Serious Request Zaanstad!

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
17 december 2016
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars