MENUMENU

Vrijdagmiddag drie uur: kerkborden!

In Nederland zijn we niet zo bekend met kerken die reclameborden in hun voortuin plaatsen. Zeker niet met maffe teksten erop. Maar in de USA en inmiddels op internet is het een waar fenomeen. Bij Mijnkerk.nl zouden we het wel leuk vinden als in Nederland voortaan ook zulke borden komen, maar dan beter en leuker! :-)

De vraag voor het Vrijdagmiddag-drie-uur-dip is dan ook: verzin je eigen kreet voor op een ‘churchsign’. Schroom niet om woordgrappen te gebruiken, in Amerika doen ze dat ook volop:

 • 7 days without prayer makes 1 weak
 • Be friends with Jesus, use Faith book, the Bible
 • God Answers Knee-Mail
 • The best vitamin for a Christian is B1.
 • Nou ja, je begrijpt het wel…

Kom je een beetje moeilijk in de stemming? Probeer dan deze ‘kerkbordengenerator’. Succes!

Een reactie op “Vrijdagmiddag drie uur: kerkborden!
 1. Jantine schreef:

  Gezien via Fb: een kerkbord dat je nog net kon zien tussen de sneeuwhopen met de tekst: Whoever is praying for snow, please stop!

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
9 augustus 2013
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars