Vrijdagmiddag drie uur: kerkborden!

In Nederland zijn we niet zo bekend met kerken die reclameborden in hun voortuin plaatsen. Zeker niet met maffe teksten erop. Maar in de USA en inmiddels op internet is het een waar fenomeen. Bij Mijnkerk.nl zouden we het wel leuk vinden als in Nederland voortaan ook zulke borden komen, maar dan beter en leuker! :-)

De vraag voor het Vrijdagmiddag-drie-uur-dip is dan ook: verzin je eigen kreet voor op een ‘churchsign’. Schroom niet om woordgrappen te gebruiken, in Amerika doen ze dat ook volop:

• 7 days without prayer makes 1 weak
  • Be friends with Jesus, use Faith book, the Bible
  • God Answers Knee-Mail
  • The best vitamin for a Christian is B1.
  • Nou ja, je begrijpt het wel…

Kom je een beetje moeilijk in de stemming? Probeer dan deze ‘kerkbordengenerator’. Succes!

Een reactie op “Vrijdagmiddag drie uur: kerkborden!
  1. Avatar Jantine schreef:

Gezien via Fb: een kerkbord dat je nog net kon zien tussen de sneeuwhopen met de tekst: Whoever is praying for snow, please stop!