Prachtig kerst e-book van MijnKerk voor jou!

De afgelopen weken zijn wij al een beetje begonnen met toeleven naar kerst. Dat kwam omdat we met het team van MijnKerk een mooi kerst e-book maakten… Doordat we al zo bezig waren met kerst, was het voor ons eigenlijk al extra vroeg advent!

Wat is advent?

Advent is eigenlijk pas de periode vanaf vier zondagen vóór kerst. Advent betekent ‘komst’; namelijk de komst van Jezus. Het is een tijd van verwachting, van hoop. In de adventstijd is het in het christelijk geloof gebruikelijk om de verhalen over de aankondiging van Jezus’ geboorte te lezen.

kerst e-book

Donkere dagen voor kerst

Tijdens de adventsperiode wordt het buiten kouder en donkerder. Het zijn letterlijk de donkere dagen voor kerst. De weken voor kerst voelen we juist extra goed waarom Licht nodig is.Sommige mensen voelen zich in alle gezelligheid juist ook eenzaam. En dan verlangen ze ernaar dat het weer wat lichter wordt. Met kerst, met de geboorte van Jezus komt er ook werkelijk Licht. Je kunt hoop hebben op vrede, op Goed.

Cadeautje

Kerst is dus een groot feest van verwachting en van gezelligheid. Kerst gaat over hoop, verwachting, vrede en Licht. En omdat dit zo mooi is om te vieren en om bij stil te staan hebben we met het team van MijnKerk dat prachtige kerst e-boek gemaakt, een cadeautje voor de bezoekers van MijnKerk.nl, voor jou dus! In dat kerst e-book nemen we je mee naar een paar mooie lichtpuntjes van hoop en verwachting – hoe heerlijk in de drukke decembermaand!

Aanmelden voor de MijnKerk Nieuwsmail

Wil jij het kerst e-book gratis ontvangen? Meld je dan nu aan voor onze Nieuwsmail! Krijg je de Nieuwsmail al? Komend weekend kun je het kerst e-book in je mailbox verwachten!