Winactie kerst: elke dag een nieuw cadeau (actie is gesloten)

De komende 10 dagen kun je op MijnKerk.nl elke dag een kerstcadeau winnen. Vandaag maak je kans op het kerstboek 'Volg de sterren'. Schrijf in de reacties voor wie je dit boek wilt winnen (mag ook voor jezelf) en waarom. Vergeet niet om het nummer van dit cadeau even bij je reactie te zetten!

Van 11 t/m 20 december voegen we op deze pagina elke dag een nieuw cadeau toe. Je kunt een cadeau winnen door in de reacties te zeggen voor wie je het cadeau wilt winnen en waarom. Vergeet niet om bij je reactie het nummer te zetten van het cadeau dat je wilt winnen.

Als je onze facebookpagina likt (of al hebt geliked) tellen we je reactie dubbel mee.

Elke dag staat om 10.00 uur een nieuw cadeau online. Ook op oude cadeaus kun je dan nog stemmen. Op 21 december loten we voor elk cadeau tussen de mensen die hebben gereageerd op de site en op facebook.

Nummer

Cadeaus

 Afbeelding

 Bestellen

1 Kinderboek: Pietje Potlood
gaat op avontuur
Tekeningen: André Bikker
Tekst: Gijs Bikker
Cover-Pietje-Potlood-gaat-op-avontuur-916x433 De prijs is €13,75 excl. verzendkosten.
Bestellen via info@bikkerproducties.nl
of www.bikkerproducties.nl
“Pietje Potlood gaat op avontuur is een prachtig prentenboek dat de fantasie van kinderen prikkelt met veel grappige details, herkenbare locaties en een open einde.”
2 Kerstboek Volg de sterren Volgdesterrenomslaglowres (1) De prijs is €8,95 excl. verzendkosten.
Bestellen via https://webwinkel.pkn.nl/
3 Kneipp foam – men only of Kneipp foam Eucalyptus Kneip foam man De prijs is €6,99 excl. verzendkosten.
4 Kaarsen van kaarsenmakerij ‘s Heeren Loo in Julianadorp Kaarsenmakerij 's Heeren Loo Bestel deze kaarsen of andere zelfgemaakte producten via http://www.bijzonderwelkom.nl/projecten/id/780
5 Mok Beatles Magical Mystery Tour rock-off-the-beatles-magical-mystery-tour-mok-beke Prijs: 8,99 excl. verzendkosten.
6 Boek Cupcakes parade
Schrijver: Gail Wagman
Cupcakes parade
7 Boekje: Engelenlied
Schrijver: Janneke Nijboer
engelenlied Het boekje kost €3,50 en is
te bestellen via uitgeverij Bernebroek.
8 Boek: Omvergeblazen
Schrijver: Katie Vlaardingerbroek
Omvergeblazen Het boek kost €13,50 en is
te bestellen via uitgeverij Buijten en Schipperheijn.
9 Dienblad met leuke DIY-artikelen zoals schoolbord tape en krijtstiften. Kerstactie 2015 - cadeau 9 - web
10 Zilveren hanger
met een kruis in een hart
Zilveren hangertje kruis in hart - Frits Bosch
De kleine hanger kost €17,50 en de grote hanger €30. De hangers zijn gemaakt door edelsmid Frits Bosch. Wil je overleggen over een eigen ontwerp of wil je een van deze hangers bestellen, neem dan contact op met Frits via e-mail.
Fotografie: Luiz Filipe Carneiro Machado
24 comments on “Winactie kerst: elke dag een nieuw cadeau (actie is gesloten)
 1. Avatar marina schreef:

  voor ons nichtje die zwanger is en waarbij het niet zo meezit, we hopen dat ze snel een echte blije mama in spe mag zijn en mag gaan genieten, een attentie zoals deze helpt misschien weer een klein beetje..

 2. Avatar Betty schreef:

  Ik maak graag kans voor mijn dochter

 3. Avatar Jacqueline Koppers schreef:

  Voor mijn zus en moeder. Mijn zus werkt keihard als mantelzorger voor onze dementerende moeder. We zouden dit boek samen met mijn moeder kunnen bekijken, kleurige platen, gebeden, hebben nog steeds mijn moeders aandacht.

  • Avatar asnemlnrab4 schreef:

   [url=http://glucophage-online.science/]glucophage online[/url] [url=http://stromectol.pro/]where to buy stromectol[/url] [url=http://baclofen10mg.trade/]baclofen 20mg[/url] [url=http://synthroidonline.eu/]synthroid[/url]

 4. Avatar Mieke Wijnants schreef:

  Voor mijn hartsvriendin Marga Deen. Zij staat altijd voor iedereen klaar….dag en nacht als het nodig is. En haar (klein)kinderen wonen allemaal in Amerika en juist met deze feestdagen mist ze deze enorm 🙂

 5. Avatar Ivonne schreef:

  Ik zou cadeau 3 willen winnen voor mijn man. We hebben geen sinterklaas gevierd en begin januari is zijn verjaardag. Een lekkere doucheclgel van Kneipp gun ik hem na zijn v sportieve activiteiten : agility (met een van onze honden) en fietsen (2x per week).

  Groetjes van Ivonne

 6. Avatar Rieneke schreef:

  Ik zou cadeautje 2, het boek ‘Volg de Sterren’, graag willen winnen voor mijn lieve schoonzus, die na het overlijden van haar echtgenoot in 2010, zoveel troost haalt uit het oppassen op de drie kinderen van de buren. Een van de dingen die ze graag met hen doet is voorlezen.

 7. Avatar Annemiek schreef:

  Wat mooi, cadeau 4, vrolijk en licht tegelijk. Eigenlijk zou ik het best voor mezelf willen winnen. Licht, warmte, vrolijkheid, misschien helpt het me in deze tijd vol moeilijke dingen. Of anders om cadeau te geven aan een goede vriend die er elke dag weer voor me is.

 8. Avatar janneke schreef:

  dit boek zou ik graag aan mezelf cadeau willen geven

 9. Avatar Tessa schreef:

  Ik zou graag kans willen maken op nummer 3 voor mijn lieve vriendje! Hij staat altijd voor me klaar, dus verdiend wel eens een cadeautje!

 10. Avatar Mieke schreef:

  Zou OMVERGEBLAZEN graag aan mijn beste vriendin Marga Deen willen geven, omdat ze altijd voor iedereen klaar staat en haar (klein)kinderen wonen in Amerika en deze mist ze enorm zeker de komende feestdagen,

 11. Avatar Marije Kleinhuis schreef:

  Ik zou graag kans maken op kadootje 4. Heerlijke vrolijke regenboogkleuren in huis halen, dat kunnen wij wel gebruiken.

 12. Avatar Els van Goor schreef:

  Ik zou het boek volg de sterren wel voor mezelf willen winnen.
  In de drukke decembermaand is zoiets altijd welkom.

 13. Avatar Alexander1 schreef:

  Voor Ronald die bijna klaar is met 90 dagen nuchter zijn! Chapeau medegroepslid je bent een voorbeeld voor mij. Je strijdlust is inspirerend

 14. Avatar marina schreef:

  Het boek omvergeblazen lijkt me interessant om te weten te komen hoe het er bij mij nou eigenlijk voorstaat

 15. Avatar Ivonne schreef:

  Nou, dit is een prijs (9) die ik zeker wel wil winnen!

 16. Avatar Mieke schreef:

  Mijn beste vriendin Marga Deen, omdat ze altijd voor iedereen klaar staat. En haar (klein)kinderen in Amerika wonen en ze deze met de feestdagen enorm mist en zeker de komende feestdagen. Gelukkig heeft ze leuke en lieve buurkinderen met wie vaak en graag knutselt dus dit cadeautje komt goed terecht. (Dienblad met leuke DIY-artikelen zoals schoolbord tape en krijtstiften.) Liked & shared.

 17. Avatar Renate schreef:

  Graag nr 10 ik kan echt wel wat Geloof Hoop en Liefde gebruiken! En ik vind hem super mooi!

 18. Avatar Gerarda Troost schreef:

  Voor mijn jongste dochter die nu al bijna 3 jaar in haar eentje met twee kleintjes , nu twee en een half en bijna vier, door moet zonder man en vader. Ben Super trots op haar en God zo dankbaar voor zijn Liefde.

 19. Avatar Sabien schreef:

  Voor mijn zoon Stef, hij heeft dit symbool geloof hoop en liefde op zijn schouder laten tatoeëren , toen zijn vader overleed. Hij zou dit symbool graag aan anderen laten zien op een ” mooiere” manier

 20. Avatar Bart de Jong schreef:

  Voor mijn 81 jaar jonge moeder. Zij is nog steeds actief. Zij weet wat zij kan geven en geeft het.

 21. Avatar Tietsje schreef:

  Tja, het lijkt heel egoïstisch, maar ik zou de hanger graag willen hebben.
  Loop al jaren te zoeken naar iets dat ik om kan doen of aan kan doen om te laten zien dat ik iets heb met het geloof en omstreken. een wit boordje vind ik voor mij te, omdat ik al emeritus ben.
  En meestal kom ik uit op een ketting die ik te opvallend vind of alleen een kruis is. En ik weet, het is een van de symbolen van het Christendom, maar ik associeer het altijd met een vreselijk martelwerktuig. Maar hier zit het in een hart, wat het anders maakt. Dus ik houd met er voor aanbevolen. Heel erg zelfs, want deze vind ik zo mooi!. En, sprak zij ijdel, het zilver past ook mooi bij mijn witte haren!!

 22. Avatar Marije schreef:

  Wouw! Nummer 10 is prachtig! Die zou ik zo graag dragen met mijn overleden mini-dochtertje in mijn hart! Ik weet niet waarom, maar dit hangertje doet me aan haar denken.

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
11 december 2015
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief