KerstKleurplaat – doe mee en maak kans op…

Onze blogger Geesje schrijft niet alleen leuk, maar tekent ook geweldig! Speciaal voor de kerstweken maakte zij voor MijnKerk een vrolijke kleurplaat voor volwassenen. Print ‘m uit en wees creatief met stift, krijt, verf of misschien wel glitter! Als hij af is, krijgen wij graag via een foto het resultaat te zien!

Bovendien maak je dan met je KerstKleurplaat kans op de cd ‘Waarom Kerst?’ of verover je er een plekje mee tijdens #Socialkerst. #Socialkerst is de eerste Nederlandse Kerstviering op Facebook @MijnKerk. #Socialkerst is op 24 december vanaf 20.30 uur.

• 25 van de inzenders krijgen van ons de cd ‘Waarom Kerst?’. Insturen kan tot en met 16 december 2016
  • de allermooiste KerstKleurplaten krijgen een plekje tijdens #Socialkerst

Deze kerstkleurplaat2016 (pdf) is gemaakt door Geesje.
Meer werk van haar zien? Kijk op www.geesjebeesje.nl

mijnkerknl-kleurkplaat-kerst-2016-geesjebeesje