MENUMENU

Kleur in de tuin – hoe mooi!

Onze tuin ziet er niet uit op dit moment. Dat komt niet alleen door de herfst, dat weet ik best. Mijn werken in de tuin gaat vaak samen met het groen-ophaal-rooster van de gemeente. Binnenkort het oude verdorde maar eens weghalen en hier en daar wat gaten vullen met zand.

Oranje bloemetje

Ik werd erg blij toen ik gisteren ineens dit oranje bloemetje zag. Wat mooi! Ik heb geen idee wat voor bloem het is. Is opgekomen uit één van de vele zaadjes die ik de tuin in heb gedaan. Maar als iemand het wel weet: ik houd me aanbevolen. Ik vind het prachtig om te merken hoe dit ene kleine bloemetje steeds mijn aandacht trekt met haar kleur. Het oranje bloemetje staat in haar eentje te stralen in een tuin die verder bruin is. En dan die druppeltjes op de bloem, schitterend. Echt herfst dit.

Foto plaatsen

Mooi die natuur in eigen tuin! Als je ook zo’n mooi kleurpareltje in je tuin hebt… Je mag best een fotootje in je reactie zetten hoor!

natuur in tuin

 

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
24 oktober 2017
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars