Kleur in de tuin – hoe mooi!

Onze tuin ziet er niet uit op dit moment. Dat komt niet alleen door de herfst, dat weet ik best. Mijn werken in de tuin gaat vaak samen met het groen-ophaal-rooster van de gemeente. Binnenkort het oude verdorde maar eens weghalen en hier en daar wat gaten vullen met zand.

Oranje bloemetje

Ik werd erg blij toen ik gisteren ineens dit oranje bloemetje zag. Wat mooi! Ik heb geen idee wat voor bloem het is. Is opgekomen uit één van de vele zaadjes die ik de tuin in heb gedaan. Maar als iemand het wel weet: ik houd me aanbevolen. Ik vind het prachtig om te merken hoe dit ene kleine bloemetje steeds mijn aandacht trekt met haar kleur. Het oranje bloemetje staat in haar eentje te stralen in een tuin die verder bruin is. En dan die druppeltjes op de bloem, schitterend. Echt herfst dit.

Foto plaatsen

Mooi die natuur in eigen tuin! Als je ook zo’n mooi kleurpareltje in je tuin hebt… Je mag best een fotootje in je reactie zetten hoor!

natuur in tuin

 

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
24 oktober 2017
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief