MENUMENU

Kleurig

Ik wrijf over de zojuist behangen muur van onze slaapkamer en slaak een tevreden zucht. Wat schept wit toch een ruimte. Dit had ik veel eerder moeten doen, maar altijd waren er zaken die voorrang hadden.

Voordat ik naar beneden ga werp ik een blik in het gezellige, roze kamertje van Julia en in de vrolijke geel/blauwe jongenskamer van Daan. Terloops aai ik Daan, die ijverig zit te kleuren, over zijn bol.

Even later komt hij me halen; hij heeft iets voor me gekleurd. We lopen de felgroene trap op en voor onze slaapkamerdeur drukt hij twee rode handjes voor mijn ogen. ‘Verrassing!’
Als ik mijn ogen open staar ik perplex naar het grote, roodgestifte hart op mijn spierwitte behang.

Een kort verhaal met een knipoog van precies 120 woorden: in één adem te lezen.

Doe-opdracht: schrijf vandaag een verhaal van 120 woorden over het thema ´Nazomer´. Bij het meest geslaagde verhaal maakt de MijnKerk.nl redactie een mooie afbeelding. 

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
10 oktober 2015
Kaarsjes:
 •  

  De ontheemde mens.

  Zembla. Een nieuw begin? Terwijl ik een kaarsje ontsteek. In gedachten en gebed denk ik aan hen die uit hun huis gezet zijn.Oud en Jong. Leg het neer in uw hand.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer vraag u om kracht om moed en vertrouwen. U heeft uw Woord aan ons gegeven. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij. Amen.
 •  

  Mijn moeder

  Dat ze Liesbeth Hofman en alle moslims aan de varkens voeren.
 •  

  een opa

  dat hij zijn kleinkind weer mag zien en niet alleen van een afstandje
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars