MENUMENU

Kleurig

Ik wrijf over de zojuist behangen muur van onze slaapkamer en slaak een tevreden zucht. Wat schept wit toch een ruimte. Dit had ik veel eerder moeten doen, maar altijd waren er zaken die voorrang hadden.

Voordat ik naar beneden ga werp ik een blik in het gezellige, roze kamertje van Julia en in de vrolijke geel/blauwe jongenskamer van Daan. Terloops aai ik Daan, die ijverig zit te kleuren, over zijn bol.

Even later komt hij me halen; hij heeft iets voor me gekleurd. We lopen de felgroene trap op en voor onze slaapkamerdeur drukt hij twee rode handjes voor mijn ogen. ‘Verrassing!’
Als ik mijn ogen open staar ik perplex naar het grote, roodgestifte hart op mijn spierwitte behang.

Een kort verhaal met een knipoog van precies 120 woorden: in één adem te lezen.

Doe-opdracht: schrijf vandaag een verhaal van 120 woorden over het thema ´Nazomer´. Bij het meest geslaagde verhaal maakt de MijnKerk.nl redactie een mooie afbeelding. 

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
10 oktober 2015

[views]
Kaarsjes:
 •  

  Mirjam

  Denk aan je...
 •  

  De natuur

  Vandaag pijn in mijn hart over al die herten die deze week worden afgeschoten. Ik denk dan waar zijn we in Godsnaam mee bezig ..
 •  

  Familiebanden

  Verwarrend zo goed verstaanbaar vertrouwd en dan op eens is als anders begrijp je elkaar niet meer en is er onbegrip maar ook verdriet door gemis ...dan mag je bidden om kracht je te richten op de dingen die je wel hebt!! Amen
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars