MENUMENU

Beautiful – La Maison de Oppepper!

Asal, mijn beautycoach

Asal en mijn persoon gaan 'way back'. We kennen elkaar vanuit de Lisserse parfumerie. Al sinds jaar en dag haal ik mijn beautyproducten bij Asal. Zij denkt mee met mijn wensen en belt me als er scherpe aanbiedingen zijn. Geen wonder dat ik meteen tot haar vaste clientèle behoorde, toen zij haar eigen beautysalon: 'La Maison De Beauté' opende.

 

Een hééééél zwaar leven….

Als sociaal werker heb ik contact met heel veel mensen. Vaak met persoonlijke situaties die ik niet altijd makkelijk in Katwijk achterlaat. Als moment voor mezelf vind ik het heerlijk om een schoonheidsbehandeling te ontvangen. Even geen oplossingen bedenken, maar gewoon zijn. Bovenal wil ik er gewoon zo goed mogelijk uitzien. En blijven zien! Mijn huid bijhouden zie ik als een investering in mijn oude dag…

asal-masker2Ik, in meditatieve toestand

 

Weg met dat oud vuil!

Het doorlopen van een behandeling is net als een (geestelijk) ritueel. Langzaamaan word ik door een massage in een rustige stemming gebracht. Met de bijzondere medische peeling wordt al het oude vuil lekker verwijderd en weg gescrubd. Ik heb echt het gevoel dat, met elke beweging van haar hand, mijn zorgen een beetje minder worden. Langzaam zak ik weg in een meditatieve staat…

asal-masker1Asal houdt goed in de gaten of het masker zijn werk wel doet!

 

Een oppepper voor huid & ziel

Een luxe masker geeft niet alleen mijn huid een boost, maar ook mijn ziel. Tijdens het inwerken begint mijn huid te tintelen en voel ik nieuwe energie in mijn lichaam opborrelen.

Mijn favoriet van alle onderdelen is de eeuwenoude, Japanse gezichtsmassage ‘Kobido’. Werkelijk een verademing. Het doel van ‘Kobido’ is om het gezicht volledig te liften door shiatsu-bewegingen en therapeutische technieken te gebruiken. De shiatsu die op mijn gezicht wordt uitgeoefend is even wennen. Een moment heb ik het gevoel dat er een enorme Armageddon op mijn gezicht plaatsvindt, tot op het bot. Toch is het totaal niet pijnlijk. Integendeel zelfs. Het werkt enorm verfrissend.

Mocht het een beetje pijnlijk zijn, dan doet het resultaat je dit vergeten. Ik zie er echt strakker uit en voel me als herboren!

 

asal-kobidoDe Kobido’, een traditionele Japanse gezichtsmassage

 

Wat gun jij jezelf om even bij te komen van de dagelijkse beslommeringen en nieuwe energie op te doen?

4 reacties op “Beautiful – La Maison de Oppepper!
 1. mar schreef:

  lijkt me een heerlijke behandeling, ik gun mezelf eropuitgaan in weer en wind, alles laten wegwaaien en pilates heel geconcentreerd bezig zijn met het lichaam en adem en daar geheel in opgaan

  • Peter van der Beek schreef:

   Zo, dat klinkt ook heerlijk! Jij zult ook als herboren thuiskomen als je 1 van deze activiteiten gedaan hebt 😀

 2. Lineke schreef:

  Een heerlijke lang stuk lopen…in stilte…ergens anders dan dichtbij…
  dan kom ik los en kan ontspannen…

  • Peter van der Beek schreef:

   Ha Lineke! Dat kan ik me indenken… Echt weer even opladen in de natuur 🙂

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
4 november 2016

[views]
Kaarsjes:
 •  

  T

  Dat T. weer volwaardigmlid mag zijn v. D.B. Hulp en Licht, Leiding voor T. Bescherming van een groot schild van Licht om T heen. Dat T niet te gronde gaat aan de eigen fouten.
 •  

  Harold

  Ik bid God dat Harold rust en vrede in zijn hoofd mag krijgen
 •  

  Bobbie Athena

  Ik hoop dat jouw leven heel mooi en heel lang en heel gelukkig en heel goed mag zijn
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars