MENUMENU

Lekker ruim

Lekker ruim
Aan het eind van de zomervakantie ga ik altijd op zoek naar wat nieuwe kledingstukken voor het nieuwe seizoen. Ik verzin dan dat dit nodig is, omdat ik bijvoorbeeld in de filmpjes voor MijnKerk.nl niet steeds in dezelfde outfit kan verschijnen.

Plooitjes
Terwijl buiten de zon schijnt loop ik de kledingwinkel binnen en verdiep ik me in de herfst- en wintercollectie. Gedekte kleuren zoals zwart, blauw, donkergrijs zijn de hoofdkleuren. Voor mijn ruimglooiende lichaam de ideale schutkleuren. Waar ik helemaal blij van word is dat langzamerhand de strak-zittende shirts verdrongen worden door ruimvallende blouses. Plooitjes verdoezelen de lastige plekken en met een subtiel uitgesneden decolleté wordt het geheel toch niet slobberig. Kortom, ik ben blij met deze nieuwe trend!

Ruim geloven
Mijn zoektocht naar goed zittende kleding zou ook een beeld kunnen zijn voor mijn zoektocht in geloof. Geloofsideeën zouden lekker ruim moeten vallen, zodat zoveel mogelijk mensen er iets in kunnen vinden. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar hoe het voor jou is. Wat zou volgens jou ruim moeten vallen?

Reageren

Reacties

Deel dit verhaal:
MijnKerk.nl

Geschreven door:

Zoeken:

Populaire berichten

Kaarsjes:
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars